Forum » Igre » Half-Life II
Half-Life II
pingec ::
BUHUHU men se pa tole dogaja, a veste kaj bi lahk blo? pomoje se mi radeon 9800 SE@PRO pregreva?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
]Fusion[ ::
Ja bo pregrevanje...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
pingec ::
prasci pr saphire k dajajo take hnile coolerje gor, ksen predlog za dober cooler?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
AtaStrumf ::
Kaj pa če se tvoj 9800SE ne počuti prav profesionalno? Ali pa imaš kake stare gonilnike. Jaz sem na R 8500 z starimi catalysti videl čez stene . Bi mi prav prišlo v CS:S-u , ampak je to pri punci in nima original-a, da bi sprobal, pa še eno bedno(!) 56k linijo v svet.
Še en namig: mogoče je bilo slučajno, ampak ko sem enkrat pozabil na en torrent, ki je le še seed-al (enemu "sovrstniku", cca 5 kB/s) ugasnit, sem imel ping konstantno mal nad 100 do 120, ampak so me ful težje ubili in sem jih fajn kokal .
Še en namig: mogoče je bilo slučajno, ampak ko sem enkrat pozabil na en torrent, ki je le še seed-al (enemu "sovrstniku", cca 5 kB/s) ugasnit, sem imel ping konstantno mal nad 100 do 120, ampak so me ful težje ubili in sem jih fajn kokal .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()
mesoreznica ::
Cooler IceQ II od HIS-a.
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
droid ::
ma koga briga tisti 18+! jas sem še za half life 1 imel nekj let premalo.
in še mi dela normalno na amd duron 1,3 Ghz radeon 9200 SE 256 ram.
in še mi dela normalno na amd duron 1,3 Ghz radeon 9200 SE 256 ram.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: droid ()
Dead_slayer ::
Ja AtaStrumf ma prou rabs pac najnovjsiga gonilnika sy men je pa hl2 fuuuuul neki steku pol sm pa nalozu ta nou gonilnik....zdy pa cist dobr dela
Death is coming for you........ruuuuuuuuuun
Tac20 ::
Jest sem noob glede tegale half lifa, prov nc mi ni jasn, tale steam in vse, v glavnem ko zazenem igro, mi pocrni ekran, in gre kao v igrico, a ko bi mogla se kej zgodit se nc ne zgodi, nekja casa se racunalnik se dela da se ni nic zgodilo potem pa vrze v windowse in kao se ni nic zgodil,... kdo ima podoben problem? dvomim...ampak vseen če veste kaj o tem, le ne držite v sebi
Tac20 ::
stvar je taka, da ne boste takoj o nekih shekanih igrah govorila, moj half life je oriđinal. NO v glavnem, problem je tak,...
Steam mi poveze da je account ok, gre v igrico zagledam unga z šraufom v očesu, mi potem nekaj še pokaže ion vrže na tisto sliko megleno kjer pise v spodnjem desnem kotu loading... in tako tudi ostane 10 minut, do točke ko pritinsem reset, to verjetno ni normalno da mors cakat da se ti 30 min igrica loada, ali pač... če ima kdo podobno težavo naj mi prosim javi, ker bi res res rad že enkrat igral ta hudičevi half life, hvala že v vnaprej!
Steam mi poveze da je account ok, gre v igrico zagledam unga z šraufom v očesu, mi potem nekaj še pokaže ion vrže na tisto sliko megleno kjer pise v spodnjem desnem kotu loading... in tako tudi ostane 10 minut, do točke ko pritinsem reset, to verjetno ni normalno da mors cakat da se ti 30 min igrica loada, ali pač... če ima kdo podobno težavo naj mi prosim javi, ker bi res res rad že enkrat igral ta hudičevi half life, hvala že v vnaprej!
Tudi jaz sem imel precej problemov ko sem hotel prvič zagnat igro. Delalo je šele v ene 3. ali 4. poskusu in še to le v oknu. Ko sem bil enkrat v igri sem dal na fulscreen in od takrat dela. Valve je izdal že precej popravkov od takrat, tako da ne vem kako je sedaj, samo ti pa predlagam, da posodobiš gonilnike za grafiko in plato , izklopiš nepotrebne programe v ozadju (folding, downloading,...), odviješ mašino, če je navita, morda izklopiš kak antivirus, firewall, antispyware, ... Malo se poigraj .
Upam, da imaš kolikor toliko močno mašino, ker če imaš kaka orenk jajca (Celeron 1,7 GHz / 128 MB RAM-a recimo) in po možnosti še zabasan sistem, pol ... pol si v riti .
Upam, da imaš kolikor toliko močno mašino, ker če imaš kaka orenk jajca (Celeron 1,7 GHz / 128 MB RAM-a recimo) in po možnosti še zabasan sistem, pol ... pol si v riti .
Highlag ::
Bayte:
Poglej V Steam-u novice. Nekaj časa nazaj so objavili povezave na ene programčke, ki ti pregledajo naložene datoteke za igre, ki delujejo preko Steam-a. Ob kliku na povezavo se sproži pregled datotek. Programček bo pregledal datoteke in sprožil namestitev datotek, ki so na kakšen način pokvarjene. Drugače ti svetujem, da obiščeš njihove forume.
Poglej V Steam-u novice. Nekaj časa nazaj so objavili povezave na ene programčke, ki ti pregledajo naložene datoteke za igre, ki delujejo preko Steam-a. Ob kliku na povezavo se sproži pregled datotek. Programček bo pregledal datoteke in sprožil namestitev datotek, ki so na kakšen način pokvarjene. Drugače ti svetujem, da obiščeš njihove forume.
Never trust a computer you can't throw out a window
blblb ::
Bayte: kolk RAM-a mas?? Mam sosolca z istim problemom... dela mu vse Half Life: Source, CS:S,
Half Life 2:DM sam navaden HL2 mu pa noce delat.
Isto gre v igro, se mu pokaze mozicek z ventilom v ocesu, zameglena slika in tam tud ostane do reseta. Sva probala ze povecanje heap size-a(sicer ne vem kaj to naredi > Ve kdo mogoce?), do
prisilnega zagona v software nacinu in okenskem nacinu in do sedaj ni se nic delalo.
On ima 256MB rama, tko da sem mu ga jest dons posodu 512MB in bomo vidl ce dela ali ne.
Mozno je tud da je njegov ram fuc ker nisva prov velik testov delala. Mu bom pa se rekel nej proba posodobit vse driverje sam to bo bl tezko k je na dial-up.
Bom porocal o uspehu/neuspehu
lp, blblb
Half Life 2:DM sam navaden HL2 mu pa noce delat.
Isto gre v igro, se mu pokaze mozicek z ventilom v ocesu, zameglena slika in tam tud ostane do reseta. Sva probala ze povecanje heap size-a(sicer ne vem kaj to naredi > Ve kdo mogoce?), do
prisilnega zagona v software nacinu in okenskem nacinu in do sedaj ni se nic delalo.
On ima 256MB rama, tko da sem mu ga jest dons posodu 512MB in bomo vidl ce dela ali ne.
Mozno je tud da je njegov ram fuc ker nisva prov velik testov delala. Mu bom pa se rekel nej proba posodobit vse driverje sam to bo bl tezko k je na dial-up.
Bom porocal o uspehu/neuspehu
lp, blblb
blblb ::
Pozdrav
No danes sem mu prinesel nove driverje za maticno in graficno in sedaj mu dela. Zgleda da je bil prestar driver za graficno.
lp, blblb
No danes sem mu prinesel nove driverje za maticno in graficno in sedaj mu dela. Zgleda da je bil prestar driver za graficno.
lp, blblb
Highlag ::
Mogoče je še koga treba prepričati, da nabavi HL2.
No za najbolj trmaste je na Atijevi strani na voljo Demo!
http://www.ati.com/gitg/promotions/halflife2demo/index.html
Demo je dolg samo 700MB, za delovanje potrebujete Steam račun (brezplačen).
Menda je prikazanih več stopenj vključno z Ravenholm-om. Seveda ne manjka gravity gun.
No za najbolj trmaste je na Atijevi strani na voljo Demo!
http://www.ati.com/gitg/promotions/halflife2demo/index.html
Demo je dolg samo 700MB, za delovanje potrebujete Steam račun (brezplačen).
Menda je prikazanih več stopenj vključno z Ravenholm-om. Seveda ne manjka gravity gun.
Never trust a computer you can't throw out a window
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Highlag ()
Rokomah ::
Verjetno ste o tem že pisali, se opravičujem, da nimam časa vse tukaj napisano pregledati....
Vprašanje:
Menjavam računalnik, na starem imam instaliran original HL2 in predvidevam, da ob navadni de-instalaciji, lahko nato igro brez težav inštaliram na novem računalniku in nadaljujem igranje.
Ali to drži? Kako je v tem primeru s stemom?
Vprašanje:
Menjavam računalnik, na starem imam instaliran original HL2 in predvidevam, da ob navadni de-instalaciji, lahko nato igro brez težav inštaliram na novem računalniku in nadaljujem igranje.
Ali to drži? Kako je v tem primeru s stemom?
Zheegec ::
Rabiš samo user name in password, če že imaš registriran CD-KEY na ta svoj username (kar itaq že imaš).
Ostalo se downloada/inštalira s CDjev.
Ostalo se downloada/inštalira s CDjev.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Rokomah ::
OK, hvala za odgovor.
Še neki...
Ali lahko HL2 instaliram na dva računalnika in potem izmenično igram. (z bratom imava vsak svoj računalnik in 1xHL2).
Uporabnik in CD-Key je že registriran.
Še neki...
Ali lahko HL2 instaliram na dva računalnika in potem izmenično igram. (z bratom imava vsak svoj računalnik in 1xHL2).
Uporabnik in CD-Key je že registriran.
MWMW ::
Men dela Half life 2 na copu, k ma AMD duron 750 mhz 265 rama in graf.kartico geforce2 MX400 z 32mb pomnilnika čist normalno edino velik časa loada
//
Seveda ti dela HL na takem compu. Igra se prilagodi. Pri tebi pač izkorišča samo DX7.
Ampak tako grafiko je treba gledat na mašini z DX9 grafo.
LP
Ampak tako grafiko je treba gledat na mašini z DX9 grafo.
LP
freejack ::
Ravno pred par dnevi sem se je lotil igrat in moram rečt da igra ubija. Grafika itak fenomenalna (detajli, AA, AF v višavah), sam tisto nalaganje mi gre že res gre na k***. Ma ja no,. mal se človek sprosti,. pregleda klice pa je,.
Če se vam predolgo nalaga si nadgradite RAM. Worked for me. Je pa res mal čudno vse skupaj, ker pri kolegu na slabši grafični in procu in isto RAM-a mu je delal čist OK. Pa jaz sem mu sistem postavil in to precej dalj časa nazaj kot svojega . Mogoče to laufanje 24/7 slabo vpliva na hitrost winsow tudi po restartu. Lahko, da je disk totalno sfragmentiran al pa kaj.
Phil ::
Hehe ravno zdaj obrnil, igra je res zakon. Neverjetno kaj lahko iztisneš iz radeona 9600pro . Sploh osebe so noro podrobno zmodelirane. Škoda da nimam malo več rama. Z 512MB kar moteče bere z diska če imam teksture na high.
SPOILER
Tisti efekt na koncu ko se ustavi čas je sploh blazno kul!
LP
SPOILER
Tisti efekt na koncu ko se ustavi čas je sploh blazno kul!
LP
Matev ::
Slabost pri igranju HL2?
Imam zelo boleče izkušnje z slabostjo ob igranju te igre, pri vožnji z zračno-vodnim skuterjem me skoraj zavergla in ne manjka dosti da ne izvržem vsebine želodca na plano.
Še dobro, da sem ravno končal to vodno stopnjo.
Problem mislim da ni v tem da bi telo mislilo da se giblje in bi zato dobil občutek slabosti. Ker enostavno občutka slabosti pri recimo filmih ni.
Mislim pa da je kot gledanje odločujoč faktor, pri celozaslonskih slikah od Burgerja.
http://www.burger.si/QTVR/qtvr_seznam.html
pri teh slikah se ob nastavitvi zelo širokega kota gledanje ustavcri enak občutek slabosti kot ga čutim pri igranju HL2.
je pa verjetno tudi hitrost same igre in divjanja po njej pomemben faktor - stopnja za vodnim skuterjem je noro hitra.
Še kdo z podobnimi izkušnjami?
Imam zelo boleče izkušnje z slabostjo ob igranju te igre, pri vožnji z zračno-vodnim skuterjem me skoraj zavergla in ne manjka dosti da ne izvržem vsebine želodca na plano.
Še dobro, da sem ravno končal to vodno stopnjo.
Problem mislim da ni v tem da bi telo mislilo da se giblje in bi zato dobil občutek slabosti. Ker enostavno občutka slabosti pri recimo filmih ni.
Mislim pa da je kot gledanje odločujoč faktor, pri celozaslonskih slikah od Burgerja.
http://www.burger.si/QTVR/qtvr_seznam.html
pri teh slikah se ob nastavitvi zelo širokega kota gledanje ustavcri enak občutek slabosti kot ga čutim pri igranju HL2.
je pa verjetno tudi hitrost same igre in divjanja po njej pomemben faktor - stopnja za vodnim skuterjem je noro hitra.
Še kdo z podobnimi izkušnjami?
Fizikalko ::
Ja, men je bilo pr tej plati noro slabo, sem jo fulkrat prekinil igrat... Dvakrat skoraj bruhal. Mora bit ena huda psiho scena za možgane...
Brane2 ::
Meni je biloo dostkrat rahlo slabo ob HL2 vendar to občutim tudi pri ostalih igrah.
MIslim da je to zato ker fizika še ni 100% tam, kjer bi morale biti. SLika že pretenta oči, vendar možgani dojamejo, da nekaj ni v redu (mogoče zaradi timelaga med pomikom in novim pogledom kot rezultatom tega pomika ali recimo zaradi 2D slike namesto 3D perspektive).
Po moje možgani pomislijo- "ziher sem pijan" in se tako tudi obnašajo.
TUdi perspektiva, senčenje itd še ni 100% tam kjer bi morala biti. Se mi je dostikrat zgodilo, da sem se obrnil, pa nisem imel občutka za koliko, četrt kroga ali cel krog. Tudi kak stranski hodnik sem mimogrede spregledal, čeprav ga v realu niti pod razno ne bi.
Skratka, stvar še zdaleč ni 100%, se pa vidno bliža- s solidnimi koraki.
Kljub vsemu mi ni žal, da sem jo nabavil in preigral. Nova izkušnja pač.
MIslim da je to zato ker fizika še ni 100% tam, kjer bi morale biti. SLika že pretenta oči, vendar možgani dojamejo, da nekaj ni v redu (mogoče zaradi timelaga med pomikom in novim pogledom kot rezultatom tega pomika ali recimo zaradi 2D slike namesto 3D perspektive).
Po moje možgani pomislijo- "ziher sem pijan" in se tako tudi obnašajo.
TUdi perspektiva, senčenje itd še ni 100% tam kjer bi morala biti. Se mi je dostikrat zgodilo, da sem se obrnil, pa nisem imel občutka za koliko, četrt kroga ali cel krog. Tudi kak stranski hodnik sem mimogrede spregledal, čeprav ga v realu niti pod razno ne bi.
Skratka, stvar še zdaleč ni 100%, se pa vidno bliža- s solidnimi koraki.
Kljub vsemu mi ni žal, da sem jo nabavil in preigral. Nova izkušnja pač.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Fizikalko ::
Hja, samo pazi - v npr, UT2004 mi ni bilo NIKOLI slabo, tut ob največjem speediranju naokrog.
Veliko folka ima težave s slabostjo, na srečo nisem imel teh težav
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Preigral sem vse Doome- enko, ultimate doom, dvojko, trojko vse na skoraj vseh težavnostnih stopnjah, quake enoko, dvojko in trojko, tudi duka3d in še prej wolfenstaina ena in dve in return, + razne rise of the triad, redneck rampage, witchawen , dark forces itd.
Pri nobeni ni bilo nikakršne slabosti.
Slabost sem prvič začutil pri uvodnih stopnjah HL1. In pa hudo slabost pri HL2 z vožnjo teh zračnih sani.
o problemu se bo zagotovo še govorilo pri kakih prihodnjih igrah
Pri nobeni ni bilo nikakršne slabosti.
Slabost sem prvič začutil pri uvodnih stopnjah HL1. In pa hudo slabost pri HL2 z vožnjo teh zračnih sani.
o problemu se bo zagotovo še govorilo pri kakih prihodnjih igrah
BaRtMaN ::
Hm, zanimivo, da HL2 špilajo tudi na 16:10 LCDjih - klik! Zaenkrat ni še nihče govoril o kakšni slabosti.
savo ::
Prosim če mi kdo lahko napiše kaj pritisnem da pridem v konzolo zaj.. Me, ai_disabled hvala.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Predator ()
]Fusion[ ::
Al pa poišči fix na netu ;)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Phil ::
Za tiste katerim je slabo ob igranju HL:
- Motion sickness (also known as car sickness, sea sickness, air sickness) occurs when two "motion messages" to the brain conflict. One "motion message" comes from the inner ear that controls balance and another "motion message" comes from the eyes. During changes in position caused by travel, these two "motion messages" conflict thereby causing motion sickness.
- Motion sickness is usually caused by riding in a car, boat, airplane or any other passive locomotion.
- Motion sickness can also be caused by motion in the visual surroundings while standing still (viewing a large screen movie that contains significant motion).
Symptoms of motion sickness may include:
- dizziness
- nausea and occasionally vomiting
- fatigue
- pallor (loss of color)
Treatment and prevention of motion sickness
- Prevention may be accomplished by facing forward and looking outside a car, ship, plane, etc.
- Staying busy and occupied with an activity that distracts the mind from the swaying environment may help.
- Gazing at some distant fixed object like the horizon as soon as queasiness sets in may help.
- Alcohol, smoking and greasy foods should be avoided.
- Reading should be avoided while in motion.
- Some fresh air on the open deck of a ship or seeking areas of lesser movement on the ship may help reduce symptoms.
- Cold compresses may be applied to the eyes and neck.
- Several non-prescription products are available for the prevention of motion sickness. (Specific products may be recommended by a physician or pharmacist.)
- If recommended, medication should be taken 1 to 2 hours before travel.
- Stronger motion sickness medications may be prescribed by a physician if necessary.
Ko sem jaz šel skozi tisti del igre ko se voziš s plovilom smo bili za monitorjem trije pa ni bilo nikomur slabo. Pa sem še silne akrobacije delal + 5.1 ozvočenje .
LP
p.s. vidim da ime ta problem veliko igralcev link1, link2
- Motion sickness (also known as car sickness, sea sickness, air sickness) occurs when two "motion messages" to the brain conflict. One "motion message" comes from the inner ear that controls balance and another "motion message" comes from the eyes. During changes in position caused by travel, these two "motion messages" conflict thereby causing motion sickness.
- Motion sickness is usually caused by riding in a car, boat, airplane or any other passive locomotion.
- Motion sickness can also be caused by motion in the visual surroundings while standing still (viewing a large screen movie that contains significant motion).
Symptoms of motion sickness may include:
- dizziness
- nausea and occasionally vomiting
- fatigue
- pallor (loss of color)
Treatment and prevention of motion sickness
- Prevention may be accomplished by facing forward and looking outside a car, ship, plane, etc.
- Staying busy and occupied with an activity that distracts the mind from the swaying environment may help.
- Gazing at some distant fixed object like the horizon as soon as queasiness sets in may help.
- Alcohol, smoking and greasy foods should be avoided.
- Reading should be avoided while in motion.
- Some fresh air on the open deck of a ship or seeking areas of lesser movement on the ship may help reduce symptoms.
- Cold compresses may be applied to the eyes and neck.
- Several non-prescription products are available for the prevention of motion sickness. (Specific products may be recommended by a physician or pharmacist.)
- If recommended, medication should be taken 1 to 2 hours before travel.
- Stronger motion sickness medications may be prescribed by a physician if necessary.
Ko sem jaz šel skozi tisti del igre ko se voziš s plovilom smo bili za monitorjem trije pa ni bilo nikomur slabo. Pa sem še silne akrobacije delal + 5.1 ozvočenje .
LP
p.s. vidim da ime ta problem veliko igralcev link1, link2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phil ()
Fantje začnite strategijo igrat.
Pač mate slab želodec.
LP
Pač mate slab želodec.
LP
slabost se je meni pojavljala samo pri vožnji z zračnimi sanmi in pri vožnji z puščavskim buggijem
drugje ni bilo slabosti
je pa igra tko tko
umetna inteligenca je na psu - pomočniki ki jih dobiš v predzadnjih stopnjah so totalno ruknjeni in se konstantno tebi na pot postavlajjo in so v splošno napoto in nadlogo
umetna pamet kombajnov je pa krepko pod pametjo ki so jo imeli v enki - očitno so naredili igro za manj inteligenten folk
:(
drugje ni bilo slabosti
je pa igra tko tko
umetna inteligenca je na psu - pomočniki ki jih dobiš v predzadnjih stopnjah so totalno ruknjeni in se konstantno tebi na pot postavlajjo in so v splošno napoto in nadlogo
umetna pamet kombajnov je pa krepko pod pametjo ki so jo imeli v enki - očitno so naredili igro za manj inteligenten folk
:(
karafeka ::
Ja zanimiva igra, še bolj bi bila če nebi bilo tistih plat z avtom in s tistim čolnom. Ka je zdaj to 3d streljačina al simulacija vožnje madona! PA tui konc bi mogoče lahko bil malo bolj zajeban....
Najboljše plata je bila RAVENHOME (vzdušje boljše kot v marsikateri grozljivki) in pa tiste plate kjer se prebijaš skozi porušeno mesto, na tebe pa streljajo tisti striderji (ala pajki).
Špilal pa sem na najtežji težavnostni stopnji, bom mogoče zdaj probal še najlažjo
Najboljše plata je bila RAVENHOME (vzdušje boljše kot v marsikateri grozljivki) in pa tiste plate kjer se prebijaš skozi porušeno mesto, na tebe pa streljajo tisti striderji (ala pajki).
Špilal pa sem na najtežji težavnostni stopnji, bom mogoče zdaj probal še najlažjo
Predator ::
http://mountaincable.net/~jameslin/Rand...
http://www.southsidefunnies.com/userfil...
http://www.edgefiles.com/dirs/1813.html ( hvala hundey )
http://www.southsidefunnies.com/userfil...
http://www.edgefiles.com/dirs/1813.html ( hvala hundey )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
OmegaBlue ::
LOL @ zombie .
Teli filmčki so super.
Teli filmčki so super.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
MWMW ::
Pri men učasih nasprotniki sploh ne reagirajo kostoji malo bolj oddaljen od nih , pa me vidjo. Pa na živce mi grejo alieni, k nimajo sploh občutka, da bi se skrili pred mano, ko vanje nažigam metke.
//
Slide ::
Ej folk mene pa zanima kakšn je konc pr HL2... Pridem do portala in ga ferderbam in putem je tista scena "Ultra Slow motion" in sekvenca ko uni tipo pride s kovčkom in ti neki naklada..
OK potem mi pa špil frizne... BSOD
In me sam zanima če se kirmu razložit kwa se potem zgodi... Kwa je z žensko...
LP
OK potem mi pa špil frizne... BSOD
In me sam zanima če se kirmu razložit kwa se potem zgodi... Kwa je z žensko...
LP
forever 200 MPH ...
Brane2 ::
Ja, tudi mene HL2 je*e. Vsake toliko ne zaštarta normalno. Včasih barve niso prave, ene parkrat sem videl kar skozi stene (na primer v tistem vlaku na začetku sem lebdel po tirih-vlaka ni bilo), včasih so kar deli zaslona neizrisani-beli itd.
Na začetku je bila stvaar videt kot napaka v hardveru ali driverjih, a se pojavlja tudi potem, ko sem prevetril-prechekiral HW in namestil najnovejše driverje.
Ko pride do teh anomalij, tudi igra zašteka. Je pa zanimivo to, da ponavadi stvar zalaufa normalno, če se prebijem skozi prve minute igre in uspem shranit pozicijo...
Na začetku je bila stvaar videt kot napaka v hardveru ali driverjih, a se pojavlja tudi potem, ko sem prevetril-prechekiral HW in namestil najnovejše driverje.
Ko pride do teh anomalij, tudi igra zašteka. Je pa zanimivo to, da ponavadi stvar zalaufa normalno, če se prebijem skozi prve minute igre in uspem shranit pozicijo...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Na začetku so bili programi, z novimi updati preko Steama dela vse čisto OK.
Ene 5x mi je HL2 zašteku preden sem ga obrnil, malo annoying.
Ene 5x mi je HL2 zašteku preden sem ga obrnil, malo annoying.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Mene je tudi na začetku nekaj zezal, zdaj pa že dolg ne.
Dons sem ga končno obrnu. Predzadnja in zadnja stopnja sta zakon, konec ni tolk beden, čeprav je zelo HL1-like, ampak ni frke, zakon špil . Definitivno vreden 10k!
Dons sem ga končno obrnu. Predzadnja in zadnja stopnja sta zakon, konec ni tolk beden, čeprav je zelo HL1-like, ampak ni frke, zakon špil . Definitivno vreden 10k!
A je kdo opazil, da retail HL2 ne zahteva več CD-ja v pogonu. Meni dela brez, samo me nekaj zeza sam optični pogon, tako da ne vem če ni to kak extra feature moje pečke . Naj kdo proba, ker me res zanima. Morte pa imeti povezavo na net, vsaj jaz jo imam, tako da ne vem ali je to še nujno ali ne, zelo verjetno je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 46225 (107) | oo7 |
» | Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 24889 (16790) | LordTado |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20102 (11448) | tt2 |
» | The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17066 (11140) | Bor H |
» | half-life2Oddelek: Igre | 1928 (1448) | Ahiles |