Forum » Igre » Deus Ex file
Deus Ex file
C_maniak ::
Hey!
Sm hotu inštalirat Deus Ex in mi napiše, da je pač neki narobe z enim fajlom . Ker zdej ne morem dobit tega človek, da bi mi ta CD zrihtal, prosim koga, da pobrska mal po CD-jih pa mi pošlje fajl 14_oceanlab_silo.dx na mail. Prosim!
LP
Sm hotu inštalirat Deus Ex in mi napiše, da je pač neki narobe z enim fajlom . Ker zdej ne morem dobit tega človek, da bi mi ta CD zrihtal, prosim koga, da pobrska mal po CD-jih pa mi pošlje fajl 14_oceanlab_silo.dx na mail. Prosim!
LP
C_maniak ::
No, ok, vidim, da iz te moke ne bo kruha. Mi lhk pol mogoč kdo pove, kje bi si jo lhk z neta potegnu, če se da sam posamezn fajl. Kr ne morm cele zarad moje povezave (56 kbps).
root987 ::
Čudno da ti nisi teme zaklenli ker to JE warez(Klik!). Sicer pa svoja razmišljanja(razen rešitve(v celoti)) obdrži zase.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Brezplacne fza in efa datotekeOddelek: Omrežja in internet | 1176 (1006) | OmegaBlue |
⊘ | Nfs underground onlineOddelek: Igre | 999 (884) | Gandalfar |
» | je to warez...Oddelek: Slo-Tech | 1673 (998) | bastadu |
⊘ | Pritožba v zvezi s temo Doom3 alphaOddelek: Slo-Tech | 1961 (1687) | perci |
» | Norton AntiVirus 2001 + WinXPOddelek: Programska oprema | 1521 (1370) | BaRtMaN |