Forum » Loža » Logo Univerze v Ljubljani
Logo Univerze v Ljubljani
jjohny ::
Thomas,
od kdaj pa je logo rdeče barve. Kolikor se jaz spomnim je bilo ozadje belo, hišica pa je bila črna.
lp, jani
od kdaj pa je logo rdeče barve. Kolikor se jaz spomnim je bilo ozadje belo, hišica pa je bila črna.
lp, jani
Thomas,
daj mi povej kako si spremenil barve. Zdaj mi pa tisti napis na vrhu hodi viška.
Plis help mi.
lp, jani
daj mi povej kako si spremenil barve. Zdaj mi pa tisti napis na vrhu hodi viška.
Plis help mi.
lp, jani
EjTi ::
Uporab Paint v Windowsu (XP podpira GIFe). Samo zbrišeš pa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
DSmidgy,
imam WinXP. Vendar ne znm spremeniti slike v Paintu. Rdeče ozadje bi rad spremenil v belo, bele črte pa v črne črte. A se to da naredit v Paintu XP. A mi lahko prosim razložiš? Saj veš nekateri smo še bolj zeleni, samo klofanje v Wordu in nič drugega.
lp, jani
imam WinXP. Vendar ne znm spremeniti slike v Paintu. Rdeče ozadje bi rad spremenil v belo, bele črte pa v črne črte. A se to da naredit v Paintu XP. A mi lahko prosim razložiš? Saj veš nekateri smo še bolj zeleni, samo klofanje v Wordu in nič drugega.
lp, jani
Crimson_Shadow ::
V Paintu boš moral sliko popravljati skoraj za vsako piko posebej. Sicer si lahko pomagaš z polnilom (fill with color), vendar ti tovrstvo početje odsvetujem. Posezi po kakšnem boljšem programu (če le imaš hitrejšo povezavo, ali pa kje v bližini kakšen CD/DVD z ustreznimi progami), saj je Paint bolj patetika in je bolj namenjen otroškem ustvarjanju in ne obdelovanju slik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brezplačen program za enostavno izdelavo vzorcaOddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (1693) | harvey |
» | Katere barve je ozadje na tej sliki?Oddelek: Loža | 4778 (3754) | čuhalev |
» | GIF ozadjeOddelek: Zvok in slika | 1245 (1138) | Xgroznik |
» | PaintShop Pro vprašanjeOddelek: Programska oprema | 841 (804) | Srachko |
» | Hmm ... Photoshop 7Oddelek: Programska oprema | 801 (734) | ali3n |