Forum » Omrežja in internet » TELEMACH spet nateguje!!!!!!!
TELEMACH spet nateguje!!!!!!!
bzagozen ::
Danes sem dobil položnico od TELEMACHA, pa me je skoraj na rit zabrisal.
TELEMACH je spet, tebi nič, meni nič, povečal naročnino!
Najem modema so iz 1500 SIT/mesec "popravili" na 2773 SIT/mesec. To je skoraj 100% zvišanje (85%). Jebem jim majko!!!!!Telekom in SiOL objavita ugodnejšo ponudbo za dostop na internet (ADSL), kaj pa naredi TELEMACH???- poveča dostopno hitrost? NE!
- zviša najemnino!!!
Pa kaj je to za en folk. Pa jaz kar ne morem verjet! Se mi zdi, da sem nekem OBMOČJU SOMRAKA!
TELEMACH je spet, tebi nič, meni nič, povečal naročnino!
Najem modema so iz 1500 SIT/mesec "popravili" na 2773 SIT/mesec. To je skoraj 100% zvišanje (85%). Jebem jim majko!!!!!Telekom in SiOL objavita ugodnejšo ponudbo za dostop na internet (ADSL), kaj pa naredi TELEMACH???- poveča dostopno hitrost? NE!
- zviša najemnino!!!
Pa kaj je to za en folk. Pa jaz kar ne morem verjet! Se mi zdi, da sem nekem OBMOČJU SOMRAKA!
www.alkoma.si
- spremenil: bzagozen ()
zetko ::
Zgleda da jim gre slabo pa so mogl najdt način koko stočt več denarcov v svojo denarnco. Odgovor najdeš na svoji položnici
sasox ::
Ja jast sem tud skoraj znoru, ko sem dobil poloznico! Bo treba mau pogodbe pregledat, ker koker se jst spomnim je v njej nekje pisalo da najem modema pride okrog 1500 SIT...
Pa saj še zdaj piše na njihovio strani, da je najem 1500 SIT!
Zdaj jim pa res nič več ne verjamem.
Zdaj jim pa res nič več ne verjamem.
www.alkoma.si
Ma po moje ne morejo oni kar tko dvigovat najemnine! Bo fotr vprasu jutr enga kolega k je pravnik Ce je pa tuki kaksen gor naj pa to napise...........skratka treba bo pregledat pogodbe!!!!
Rottweiler: Saj ne gre za to, a je povišanje 100 SIT ali 100000 SIT. Gre preprosto za to, da je POVIŠANJE!!! in ne znižanje in da je prišlo nenapovedano kot strela z jasnega.
www.alkoma.si
Tako je GRE SE ZA PRINCIP in ne za 10 ali pa 1200SIT..........Vsaj pojasnilo bi lahko poslali zraven poloznice. Vendar pa vse kar dela Telemach ocitno ne potrebuje razlage. Tako tudi razni vecurni izpadi, ki so posledica raznih zamenjav. Vsaj napovedali bi lahko.................
Uporabnik ::
sam sicer ne plačujem najemnine in se popolnoma strinjam da to ni dopustno, vsaj po predhodni najavi, plus tega majo na homepejđu še vedno staro ceno (hitr pokličte inšpekcijo), si pa mal čudn tole zračunu... cena najema je 1500 + DDV torej 1758 torej le "borih" 50% hehe
no da ne bi kdo mislu da to podperam. če zvišajo za 1 sit bi mogl prej obvestit!!!
neki so tud naročnino za tv povečval pa me zanima če nisi kej zameštrov???
no da ne bi kdo mislu da to podperam. če zvišajo za 1 sit bi mogl prej obvestit!!!
neki so tud naročnino za tv povečval pa me zanima če nisi kej zameštrov???
No sem sel pogledat cene najema modema.
Prej je bilo za najem modema: 1500SIT + DDV = 1785 SIT
zdaj pa je: 2773 SIT + DDV = 3300 SIT
Torej podrazili so najem modema za 1515 SIT
Prej je bilo za najem modema: 1500SIT + DDV = 1785 SIT
zdaj pa je: 2773 SIT + DDV = 3300 SIT
Torej podrazili so najem modema za 1515 SIT
Uporabnik ::
sucks indeed
na hompejđu majo še vedno stare cene... v roku 8. dni maš možnost pritožbe na račun. Izkoristi!!
na hompejđu majo še vedno stare cene... v roku 8. dni maš možnost pritožbe na račun. Izkoristi!!
Saj sem jim že pred tremi dnevi poslal mail, naj mo pošljejo novo položnico, kjer bodo prave cene, ker kao te ne mislim plačat.
pol sem pa čakal.....
pa čakal...
čakal...
čakal...
Pa niso nič odpisal, tud nove položnice niso poslali.
Mislim, da čakajo, da bodo cenike na internetu popravili, pol bodo pa rekli, "ja saj na intrnetu piše, da je nova cena tolk pa tolk...."
pol sem pa čakal.....
pa čakal...
čakal...
čakal...
Pa niso nič odpisal, tud nove položnice niso poslali.
Mislim, da čakajo, da bodo cenike na internetu popravili, pol bodo pa rekli, "ja saj na intrnetu piše, da je nova cena tolk pa tolk...."
www.alkoma.si
MitjaM. ::
Ja na maile ful slabo odgovarjajo, jest jih raje poklicem, tko vsaj ne morejo govoriti da niso dobili nobenega maila....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL stari vs. novi naročnikiOddelek: Omrežja in internet | 2463 (1835) | Primoz78 |
» | Kabelski ali adsl internetOddelek: Omrežja in internet | 1483 (1121) | Binji |
» | telemach zakonOddelek: Omrežja in internet | 2923 (2073) | hatch |
» | Telemach , gre na bolje ?Oddelek: Omrežja in internet | 1704 (1356) | Horhe |
» | ADSL ali Kabel (telemahov)Oddelek: Omrežja in internet | 1665 (1140) | Sharac |