Forum » Pomoč in nasveti » N-LB Klik - prenos podatkov na novi PC
N-LB Klik - prenos podatkov na novi PC
pravnik ::
Pozdravljeni, imam N-LB Klik in bi rad moj počasni PC sformatiral in na novo naložil sistem. Ima kdo mogoče kako idejo, kako bi se obstoječi podatki glede plačevanja spletne banke prenesli. Jasno mi je, da moram pač na novo instalirati certifikat, bi pa rad obstoječe podatke (glede plačevanja - da ni treba znova vpisovati vseh podatkov) uporabil za novi sistem.
SG_101 ::
Vse kar moraš narediti je, da izvoziš certifikat in ga shranis npr. na Usb ključ. Ko formatiraš računalnik in namestiš mozillo oz. kar pač uporabljaš, certifikat preprosto uvoziš nazaj. Vse nastavitve bodo enake kot si jih imel prej.
ttommy ::
Kot že povedano lepo izvoziš certifikat in ga potem uvoziš nazaj. Ni nekaj zahtevnega.
Gamer
mihagr ::
pravnik
ali imaš morda Pro-klik?
Če imaš potem je situacija malo drugačna, boš moral pogledati v navodila, ali poklicati na banko!
ali imaš morda Pro-klik?
Če imaš potem je situacija malo drugačna, boš moral pogledati v navodila, ali poklicati na banko!
pravnik ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24099 (2930) | Tomas 33 |
» | SIGEN_CA - namestitev certifikataOddelek: Informacijska varnost | 1492 (814) | Mare2 |
» | sesut računalnik in KLIKOddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (915) | energetik |
» | Povrnitev certifikataOddelek: Pomoč in nasveti | 7020 (6347) | germanistek |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 16014 (15046) | SkIDiver |