Forum » Mobilne tehnologije » Telefonski klic in izpisan klicatelj
Telefonski klic in izpisan klicatelj
MTB ::
Nekaj dni nazaj se mi je zgodila čudna zadeva. Prejel sem klic z mobilne številke, ki je nimam v imeniku. V nekem trenutku se je gor izpisalo ime enega kinooperaterja?!?
Kako je to možno? Imam S3 LTE, pri Mobitelu. Nobenih posebnih aplikacij, ki bi preko česa preverjale identiteto klicočega.
Kako je to možno? Imam S3 LTE, pri Mobitelu. Nobenih posebnih aplikacij, ki bi preko česa preverjale identiteto klicočega.
GupeM ::
Ne vem od katerega androida dalje to dela, vem pa da je to caller id od googla. Sem bil prvič tudi sam presenečen ko me je nekdo klical iz neke spletne trgovine. Prvih nekaj sekund je bila izpisana samo telefonska, potem pa se je kar naenkrat spremenila v ime podjetja. Še bolj pa sem bil presenečen ko sem enkrat klical nekega znanca ki ga nimam v imeniku (številko sem vpisal na roke). Kar naenkrat pa se je zadeva spremenila v Ime Priimek s.p. Sploh nisem vedel da ima s.p. :D
Ne vem če je zadeva res od Androida 4.4. naprej. Mogoče dela tudi na starejših verzijah z novejšimi Google services.
Ne vem če je zadeva res od Androida 4.4. naprej. Mogoče dela tudi na starejših verzijah z novejšimi Google services.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 589932 (18764) | Nikonja |
» | Mi Band 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20526 (6835) | OK.d |
» | SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32568 (22646) | darkolord |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9525 (8205) | joze67 |
» | T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?Oddelek: Omrežja in internet | 6917 (5521) | ales85 |