Forum » Pomoč in nasveti » v pekaču razneslo CD
v pekaču razneslo CD
smotka ::
ojla, dons mi je v pekašu razneslo CD. a to pomen, da sem zaslužila novga al se ga bo dal sčistit in ali je to normalno, kaj to pomen, da je bil CD poškodovan?
Dusko ::
To ni normalno.Včasih se to dogaja pri pekačih ,ki podpirajo hitrosti 40× ali več.
Da ti je pa razneslo cd.Pa je krivo to ,da je imel cd napako.
Drugače pa se ga da tudi očistit samo ven iz računalnika ga vzemi in pol ga probaj kje odpret.Mislim da se je o tem čiščenju cd-romov in pekačev že nekaj pisalo na tem forumu.
Malo pobrskaj.
Da ti je pa razneslo cd.Pa je krivo to ,da je imel cd napako.
Drugače pa se ga da tudi očistit samo ven iz računalnika ga vzemi in pol ga probaj kje odpret.Mislim da se je o tem čiščenju cd-romov in pekačev že nekaj pisalo na tem forumu.
Malo pobrskaj.
Zzzzzzz ::
Se mi je že zgodilo, pa ne samo enkrat.
Ponavadi je vzrok slab CD medij, lahko pa se tudi zgodi, da mehanizem začne spuščat CD na pladenj ko se le-ta vrti še z veliko hitrostjo, kar pa je malo verjetno.
Predlagam, da, če je MikrovalovkaTM še v garanciji, da jo neseš v trgovino pa naj ti dajo novo.
Če pa ni, pa se malce poigraj s čiščenjem notranjosti.
Ponavadi je vzrok slab CD medij, lahko pa se tudi zgodi, da mehanizem začne spuščat CD na pladenj ko se le-ta vrti še z veliko hitrostjo, kar pa je malo verjetno.
Predlagam, da, če je MikrovalovkaTM še v garanciji, da jo neseš v trgovino pa naj ti dajo novo.
Če pa ni, pa se malce poigraj s čiščenjem notranjosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD razletel na 100 kosov v pogonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (1456) | 'FireSTORM' |
» | raztreščen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (967) | Dr_M |
» | Razneslo cd v cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1244) | postar_si |
» | Kateri 52 kratni pekačOddelek: Kaj kupiti | 1679 (1377) | AngelOfDeath |
» | Ko vam v CD-ROM-u raznese CD...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2053 (2053) | Brane2 |