» »

memtest86???

memtest86???

ulcir ::

Kaj ve kdo mogoče kak pogledam rezultate testa?
(na on strani tak čudno piše)

Hvala za odgovore.

Azrael ::

Ne razumem v čem je problem ali ti izpiše napake v kakšnem testu ali ne znaš nastaviti programa kot bi želel, povej malo bolj natančno.

Lp, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

ulcir ::

Ja, sformatirano disketo sem dal v disketnik, zagnal ta program pol pa restarto windowse, tak
kot tam piše. Kak pa pol pogledam rezultate testa(do diskete nimam dostopa, jo morm prej formatirat, tam piše da je tak)?

Phoebus ::

kolkor jaz vem memtest86 dd-jaz na disketo in se ti zboota iz nje in lepo gledas teste na monitorju in na konc ti napise rezultate.

Je pa res da sem memtest nazadnje laufal kaksno leto pa pol nazaj..

Azrael ::

Kot je rekel Phoebus, daj disketo v disketnik in ponovno zaženi računalnik. Ko se boš naveličal testirati - test drugače traja v nedogled, vendar naj se test ponovi vsaj 2x, nato pa si oglej rezultate, če ni napak, je vse kar se tiče RAM vse OK, vzemi disketo iz disketnika in ponovno zaženi računalnik, da dobiš spet Winse. Če zeliš uporabljati disketo za še kaj drugega jo moraš ponovno sformairati, ker je drugače uporabna samo za memtest program.

Še LINK na st, kjer je bilo govora o memtest86.

Lp, Azrael

Nekoč je bil Slo-tech.

neki123 ::

Sam najprej moraš v biosu nastavit, da ti boota iz disketne enote, drugač z testom ne bo nič!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BIOS - Memtest 86 v3.1

Oddelek: Strojna oprema
51325 (1234) VASkO
»

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSOD

Oddelek: Strojna oprema
111467 (1286) Death Knight
»