Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj javlja RUNTIME VISUAL C++ LIBRARY RUNTIME ERROR
Zakaj javlja RUNTIME VISUAL C++ LIBRARY RUNTIME ERROR
Kriko ::
ZAkaj pri določenih cd-jih ki imajo narejen določen autorun javlja napako Microcoft Visual C++ Runtime Library Error! Probam zagnat datoteke tudi ročno pa je enako!
Sem probal instalirat Visual Studio, ter MAcromedia Direct pa ne pomaga, zato me zanima če mi lahko kdo svetuje kaj je razlog!
RAbim pa nujno zagon teh datotek, ker imam določene tutoriale ki jih res nujno rabim!
Sem probal instalirat Visual Studio, ter MAcromedia Direct pa ne pomaga, zato me zanima če mi lahko kdo svetuje kaj je razlog!
RAbim pa nujno zagon teh datotek, ker imam določene tutoriale ki jih res nujno rabim!
ToniT ::
Tega ne vem, zakaj je tako. To se je tudi meni dogajalo na določenih CD-jih, predvsem od Sybexa. Zanimivo pa je, da ti CD-ji delajo brez problema na Win 2000 Advanced server, medtem ko pa na Windows 2000 standard server pa ne.
Običajno je to uvodni meni na CD-ju, s katerega poganjaš druge programe.
Poišči v direktorijih datoteke, ki poganjajo določene programe, pa bo zadeva delovala (upam).
Običajno je to uvodni meni na CD-ju, s katerega poganjaš druge programe.
Poišči v direktorijih datoteke, ki poganjajo določene programe, pa bo zadeva delovala (upam).
cekr ::
Zelo rado se to pripeti pri programih, ki so nemškega izvora.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
Kriko ::
Ja z temi datotekami so ponavadi res uvodi, in če ne dela pač zaženeš direktno datoteke ali kar rabiš pa je, gre pa se da imam MANUAL, ter VIDEO PRIKAZ za skener narejen v tem načinu in ga nikakor ne morem zagnat, ker javlja pač to strašno napako!
Ni mi pa jasno kako se to uredi, ter da mi nobeden ne more pomagat!
Ni mi pa jasno kako se to uredi, ter da mi nobeden ne more pomagat!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [android] java.lang.RuntimeExceptionOddelek: Programiranje | 1090 (782) | piki12 |
» | Runtime eror?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (740) | marinaio |
» | Microsoft Access 2007 RuntimeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4283 (3310) | FireSnake |
» | Runtime error pri igrah.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1041) | Dead_Eye |
» | [java] Runtime.exec()Oddelek: Programiranje | 1907 (1780) | borchi |