Forum » Programiranje » asp files permission denied problem?!?
asp files permission denied problem?!?
smash ::
a mi lohk kdo pomaga...doma sm naredu asp scripto, ki bi mi nekaj napisala v file....pri zapisu v file mi javi permission denied...
in sicer pri : set datoteka = myfile.createtextfile("zapis.txt",true)
pa sm su v IIS ter nastavu direktorij ki je localhost oz tocno ta direktorij, v katerega naj bi zapisu, kot write,read in vse ostalo...vse je dovoljen...ampak se vedno pise permission denied
kje je problem??? plis help
in sicer pri : set datoteka = myfile.createtextfile("zapis.txt",true)
pa sm su v IIS ter nastavu direktorij ki je localhost oz tocno ta direktorij, v katerega naj bi zapisu, kot write,read in vse ostalo...vse je dovoljen...ampak se vedno pise permission denied
kje je problem??? plis help
Ziga Dolhar ::
Jao, mislim da smo na tole že parkrat odgovoril. Če uporabljaš simple file sharing [po defaultu v Win XP], daj mapo, kjer maš te datoteke, v skupno rabo [network shraing] in obkljukaj tudi možnost spreminjanja datotek.
Bo?
Bo?
https://dolhar.si/
vem da prevec sprasujem..sam a mi lohk kdo opise postopk ker ne bi rd sharu ceuga racunalnika oz kaj prevec
alesrosina ::
gres u windows explorer, gres na mapo, kjer hoces da ti asp scripta zapise u fajl, desni klik na to mapo, properites, security zavihek, userju IUSR_ime kiste dodas pravice write.
Ce mas windows xp in nimas zavihka security, pol pejt pod tools, folder options, view, in obklukaj nekaj v stilu pokazi advanced sharing. pol pa ponov zgoraj opisan postopek.
Ce mas windows xp in nimas zavihka security, pol pejt pod tools, folder options, view, in obklukaj nekaj v stilu pokazi advanced sharing. pol pa ponov zgoraj opisan postopek.
asp master: v explorerju nimam security zavihka..torej sm su v tools, folder options, view in iskal nekaj v stilu advanced sharing in ga ni....kaj zdej???
najdu..nastavu..vendar mi se vedno ne dela
jest se drgac prijavim na racunalnik kot user z admin pravicami
nimam pojma kaj se narest
jest se drgac prijavim na racunalnik kot user z admin pravicami
nimam pojma kaj se narest
ElectricMan ::
Pojdi na mapo pri katerih boš delil pravice. Desni klik, Lastnost, varnost in tam nastavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3783 (3132) | Kankan |
» | Tezave z mapo Program FilesOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (874) | samurajV |
» | Access is deniedOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1066) | j3rn3jk |
» | mrežna povezava!Oddelek: Omrežja in internet | 3083 (2740) | ToniT |
» | win XP - HELP zaklenjeni direktoriji po novi instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 927 (855) | France |