» »

Obutev - sportna in ostala

Obutev - sportna in ostala

T-Mac ::

Zdravo,

Ima kdo kako idejo ali ce ve kje kupiti obutev ciljam predvsem sportno da je original in ceneje. Kitajska odpade ker unicujejo prispele posiljke ce je notri recimo adidas nike obutev...

Hvala

BigD ::

T-Mac je izjavil:

Zdravo,

Ima kdo kako idejo ali ce ve kje kupiti obutev ciljam predvsem sportno da je original in ceneje. Kitajska odpade ker unicujejo prispele posiljke ce je notri recimo adidas nike obutev...

Hvala

Zelo težko danes ločiti ponaredek, celo dobre švicarske ure znajo ponaredit, zgleda in deluje k original, ker je vsa porizvodnja dol se ukradejo makete, kalupi in se prodaja praktično identično stvar.

Še trgovine več to ne zanima ali je original važno da je profit, mislim pa da se boš edino pritoževal če stvar ne bo delala dogoročno, ne toliko ali je original.

Jest sem zdej že 2x kupu prek neta iz tujine, prvič iz cortexpower drugič pa iz ebay UK..

T-Mac ::

Hvala

first_line ::

A kdo ve za kakšno eu stran kjer bi lahko kupil Nike Romaleos 2 ali pa Adidas Adipower pod 200€ s ptt? Sem nekaj zgoglal, a mi ni našlo npr. cortexpower, kjer je cena res ugodna (nočem pa belih).
Kakšen ceneje.si za EU?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nike superge

Oddelek: Loža
378079 (5369) bambam20
»

Zaseg izdelkov na carini + položnica za stroške uničenja (strani: 1 2 3 4 )

19262735 (42181) St235
»

Internetne trgovine

51343 (1168) noctiferia
»

Spletne trgovine z oblačili

296995 (5446) oracle89
»

Ponarejene superge