Forum » Pomoč in nasveti » Predvajalnik "noče" USB ključa
Predvajalnik "noče" USB ključa
luksorzi ::
Zdravo!
Pred kratkim sem nabavil ta predvajalnik. Gor lahko prek usb povežem zunanji disk in zadeva špila bp. Ker pa ta zunanji disk zahteva svoje napajanje + kabel, sem se odločil, da namesto diska uporabim USB ključ. No, tu se zatakne. Zadevca mi zazna, da je v USB portu naprava, vendar ne pokaže vsebine - obnaša se, kot da je ključek prazen. Ključek sem imel formatiran na FAT32 in NTFS, pa ni nobene razlike.
Ima kdo kakšno idejo, kako problem rešit?
Pred kratkim sem nabavil ta predvajalnik. Gor lahko prek usb povežem zunanji disk in zadeva špila bp. Ker pa ta zunanji disk zahteva svoje napajanje + kabel, sem se odločil, da namesto diska uporabim USB ključ. No, tu se zatakne. Zadevca mi zazna, da je v USB portu naprava, vendar ne pokaže vsebine - obnaša se, kot da je ključek prazen. Ključek sem imel formatiran na FAT32 in NTFS, pa ni nobene razlike.
Ima kdo kakšno idejo, kako problem rešit?
FX6300B ::
ali je usb 3.0 če je poizkusi z 2.0 tudi nekatere televizije ne berejo vredu 3.0 ključkov tako da stestiraj in poročaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hiter usb 3.0 ključekOddelek: Kaj kupiti | 5326 (4414) | trojnis252 |
» | Hitrost USB 3.1 v praksiOddelek: Novice / Diski | 16131 (13161) | MrStein |
» | Kateri USB ključek?Oddelek: Kaj kupiti | 5907 (5397) | WyattEarp |
» | Zunanji disk buffalo ali WD?Oddelek: Kaj kupiti | 2693 (2567) | Zvezdica27 |
» | USB 3.0 prihajaOddelek: Novice / Diski | 5269 (4187) | PrimozR |