Forum » Mobilne tehnologije » Medion LifeTab 2014
Medion LifeTab 2014
Nesta ::
Zivjo.
Pisem v zvezi z novo tablico od Hofra. Imam dobro iskusnjo z tablico, me pa zadnje case zelo frustrira dejstvo da se vedno vsake toliko casa monitor prizge ko ga zaklenem.
poskusal ze vse screen locke in razne wakelock appe pa nic ne najdem kaj oz ker app bi bil sporen :(
Sem danes naredil hard reset in se mi je po defaultu itak namestil polno aplikacij, zdej se mi ne da vec spet vse brisat in bi rad nasel krivca :)
kaksna ideja?
hvala
Pisem v zvezi z novo tablico od Hofra. Imam dobro iskusnjo z tablico, me pa zadnje case zelo frustrira dejstvo da se vedno vsake toliko casa monitor prizge ko ga zaklenem.
poskusal ze vse screen locke in razne wakelock appe pa nic ne najdem kaj oz ker app bi bil sporen :(
Sem danes naredil hard reset in se mi je po defaultu itak namestil polno aplikacij, zdej se mi ne da vec spet vse brisat in bi rad nasel krivca :)
kaksna ideja?
hvala
Ocitno sem nasel tezavo. Ce imam vkljuceno usb tipkovnico se vedno klice usb check ko je tablica v sleep mode. Se da to kako obiti?
Se ena zadevica ki se mi je zgodila.
Ko namestim WPS office se mi mi zadeva cist creshira. Zacne graficno skakat in potem se sesuje. Default office ki je ze gor deluje super.
Vecina iger katere sem probal dela OK, edino pri Jurassic park builderju sem dvakrat ugotovil ce se vmes ugasne monitor je potem grafika kjer so crke zabrisana...
Se kdo podobne tezave? ;)
Pri filmih nobene tezave
Hvala
Ko namestim WPS office se mi mi zadeva cist creshira. Zacne graficno skakat in potem se sesuje. Default office ki je ze gor deluje super.
Vecina iger katere sem probal dela OK, edino pri Jurassic park builderju sem dvakrat ugotovil ce se vmes ugasne monitor je potem grafika kjer so crke zabrisana...
Se kdo podobne tezave? ;)
Pri filmih nobene tezave
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32400 (12402) | zhudang |
» | Nihče ne mara za tablice, prodaja že štiri leta pada (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 21652 (17010) | kanarin |
» | Windows 8 tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14829 (9492) | matobeli |
» | Rootanje tablice Xplore xdroid xp770 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18154 (16522) | markk1 |
» | Znanih več podrobnosti o Windows 8 za ARM (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15981 (13585) | Lonsarg |