Forum » Strojna oprema » Ne Prepozna Mi Usb Ključka
Ne Prepozna Mi Usb Ključka
promixer ::
Pozdravljeni,
na začetku mi je USB ključek vsaj prepoznalo, vendar je napisalo da je potreben format USB ključka. Vendar ko sem dal format, mi je po zaključku le tega napisalo, da format ni mogoče izvesti. Sedaj mi ključka sploh več ne prepozna, samo zapiska da mi je nekaj prepoznalo, vendar diska ni v mojem računalniku. Ne najde ga niti v Device managerju. HP tool za format ne pomaga.
Kaj lahko storim da mi bo USB ključek normalno deloval? Ni mi važno za podatke, tako da se komot sformatira.
Hvala za pomoč.
Lp
na začetku mi je USB ključek vsaj prepoznalo, vendar je napisalo da je potreben format USB ključka. Vendar ko sem dal format, mi je po zaključku le tega napisalo, da format ni mogoče izvesti. Sedaj mi ključka sploh več ne prepozna, samo zapiska da mi je nekaj prepoznalo, vendar diska ni v mojem računalniku. Ne najde ga niti v Device managerju. HP tool za format ne pomaga.
Kaj lahko storim da mi bo USB ključek normalno deloval? Ni mi važno za podatke, tako da se komot sformatira.
Hvala za pomoč.
Lp
hojnikb ::
a maš kak fejk kjuček ?
(aka 512GB velik za 20EUR)...
(aka 512GB velik za 20EUR)...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
promixer ::
Imam Xplore 32gb. Zato mi je čudno.
Preko CMD ne morem če ne vem oznake USBja?
Preko CMD ne morem če ne vem oznake USBja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: promixer ()
gddr85 ::
cmd - diskpart - list disk - pogledaš če je kje disk z 32gb in - clean
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
ko si v cmd-ju: diskpart - list disk - pogledaš če je kje disk z 32gb - select disk (katera št?) - clean
jah slabo kaže, če lahko probaj na kakem laptopu, meni je dostkrat na kakem drugem pc-ju prepoznalo, čeprav je blo treba parkrat not pa ven vtaknit, itak so pa tele usb-ji potrošna roba, sčasoma gre stvar kaput
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4293 (2202) | Skylord |
» | Prostor na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3467 (3193) | boogie_xlr |
» | Neodziven USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1143) | avtek |
» | Intel Rapid StorageOddelek: Strojna oprema | 1556 (1251) | MIHAc27 |
» | Zunnanji HDD počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4419 (3441) | IcyFox |