Forum » Pomoč in nasveti » ASUS MeMo Pad 8 keyboard problems
ASUS MeMo Pad 8 keyboard problems
Bakfark ::
Imam težavo, za katero nisem prepričan ali je napaka na dlančniku ali gre za "normalen" način delovanja Asusa.
Opis problema: pri iskanju v iskalni vrstici (npr. Youtbe) želim vpisati ključne besede (npr. memo pad). Po vpisu besede "memo" se mi s pritiskom na "space bar" namesto presledka pojavi
beseda "memories". Torej se "memo" spremeni v "memories" namesto, da se ustvari presledek za možnost vpisa nove besede. Tako se recimo zgodi, da nikakor ne morem vpisati želene besedne zveze.
Pri nastavitvah imamo odznačeno možnost "AUTO-ACCEPT, Automatically accept words with space". Dlančnik je popolnoma nov, zato nimam izkušenj pa bi prosil uporabnike Asusa, da mi odgovorijo ali se srečujejo s podobno težavo.
Hvala
Opis problema: pri iskanju v iskalni vrstici (npr. Youtbe) želim vpisati ključne besede (npr. memo pad). Po vpisu besede "memo" se mi s pritiskom na "space bar" namesto presledka pojavi
beseda "memories". Torej se "memo" spremeni v "memories" namesto, da se ustvari presledek za možnost vpisa nove besede. Tako se recimo zgodi, da nikakor ne morem vpisati želene besedne zveze.
Pri nastavitvah imamo odznačeno možnost "AUTO-ACCEPT, Automatically accept words with space". Dlančnik je popolnoma nov, zato nimam izkušenj pa bi prosil uporabnike Asusa, da mi odgovorijo ali se srečujejo s podobno težavo.
Hvala
- spremenil: Bakfark ()
Viktor33 ::
Hehe, heca te autocomplete. :) imaš dve možnosti: izklopiš avtocompleate:
http://www.wikihow.com/Turn-Off-Auto-Co...
ali pa po vsaki napačno predlagani besedi stisneš "backspace" kar ti razveljavi predlagano besedo na to kar je blo vnešeno.
Lp
http://www.wikihow.com/Turn-Off-Auto-Co...
ali pa po vsaki napačno predlagani besedi stisneš "backspace" kar ti razveljavi predlagano besedo na to kar je blo vnešeno.
Lp
Bakfark ::
Viktor, pravim da imam odznanečno možnost autocomplete, torej ne bi smela bit aktivna pa kljub temu... Kakorkoli, drugače ni šlo kot z inštalacijo aplikacije Swiftkey, tipkovnica se mi je sedaj spremenila, videz je drugačen, rabil sem torej "tujka" za posredovanje. Ampak, da ne gre direktno izklopit na nastavitvah mi pa nikakor ni jasno!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Translate se je naučil spolskosti jezikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12568 (8925) | jype |
» | Google izrinil Microsoft na ameriškem razpisu za 90.000 pisarniških licencOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 10068 (8161) | šernk |
» | Ko Google postane Bing .... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14371 (11950) | nevone |
» | Kako prevesti "spoiler"Oddelek: Loža | 3223 (2807) | jarre |