Forum » Pomoč in nasveti » Siol Modem-linksys
Siol Modem-linksys
stinglc ::
Zaniam me kako naredim brezžično povezavo med siolovim modemom in ruter linksys WRT160N
(hocem si podalšati dostop do wi-fi)
Hvala za pomoč
(hocem si podalšati dostop do wi-fi)
Hvala za pomoč
Samo upgrade firmware.In potem so samo se nastavitve,a je to potem zelo zapleteno?
Katerega pa potem izberem :(
Katerega pa potem izberem :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stinglc ()
Hayabusa ::
As long it is not version2 you can upgrade the firmware.
Glede na posatvljena vprašanja: ne delaj sam tega, ker boš zabrikal.
Prodaj WRT160N in kupi AP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
black ice ::
Glede na prebrano bo boljše, če vaškemu guruju častiš pi[v | c]o da ti nastavi. Napiši od kod si, mogoče se bo našel kakšen soforumaš in ti bo pomagal.
Brezžični repetitor Linksys RE2000 (RE2000-EE)
Kaj pa ce potem tole kupim ?? je to vredu?
Kaj pa ce potem tole kupim ?? je to vredu?
hellomania ::
RE2000 se je v enem mesecu kot ga uporabljam izkazal za kar vredu zadevo.
Fino je, da dobiva vsaj dober signal od routerja. Mi pa trenutno povečuje obseg wifi omrežja, ki ga oddaja Linksys EA6200
Konfiguracijski vmesnik je nekoliko okrnjen original Linksys vmesnik, tako da se ga da normalno uporabljati in nastavljati.
Fino je, da dobiva vsaj dober signal od routerja. Mi pa trenutno povečuje obseg wifi omrežja, ki ga oddaja Linksys EA6200
Konfiguracijski vmesnik je nekoliko okrnjen original Linksys vmesnik, tako da se ga da normalno uporabljati in nastavljati.
MadMicka ::
Kaj pa če iz siolovega ruterja pride kabl do linksys ruterja, kako naštimati, da bi imel dve wifi točki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6361 (3629) | toncek1 |
» | Router Linksys WRT160NOddelek: Omrežja in internet | 2976 (2244) | slitkx |
» | Dva Linksys WRT 54GL routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2190 (1903) | floyd1 |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7157 (5988) | krop |
» | Kateri usmerjevalnik(router)?Oddelek: Kaj kupiti | 5599 (4396) | KandazaR |