Forum » Šport » Fitnes v Kopru
Fitnes v Kopru
gembleru ::
Ali morda kdo pozna kakšen bolj poceni fitnes v Kopru?
Kar sm gledu so trije in vsi se po ceni gibljejo tam nekje 45-50€ (z študentskim popustom).
~50€ je vsekakor preveč, majo pa dopoldanske karte ampak tudi to mi ne paše, ker se zgodi da zjutraj nimam časa.
Kar sm gledu so trije in vsi se po ceni gibljejo tam nekje 45-50€ (z študentskim popustom).
~50€ je vsekakor preveč, majo pa dopoldanske karte ampak tudi to mi ne paše, ker se zgodi da zjutraj nimam časa.
lebdim ::
ne, na žalost se cene v povprečju po fitnes centrih gibljejo okrog 50 € za mesečno karto, kar se tudi meni zdi precej. jaz hodim na fitnes v UŠD rožna dolina (ljubljana), pa je zastonj. če si še študent, se poskusi dogovorit z UP (univerza v kopru), zagotovo imajo kako dvorano za telovadbo in pa fitnes. kaj pa bonifika v kopru ?
Aha kul, bom pogledu če je kaj. Za Bonifiko pa nevem, ne poznam še dobro Kopra, sm šele 2 dni tu.
first_line ::
Saj se zdej odpre nov v planetu Tuš- Primafit. Kao naj bi bila celomesečna, celodnevna 35€. Plus pico dobiš zraven :)
paraboŁa ::
Glede na to, da državo tako skrbi za svoje državljane bi lahko vsaj zunaj v vsakem drugem kraju postavili zunanji fitness namesto balasta, ki ga gradijo :)
detroit ::
Cene teh neumnosti so v sloveniji mal bolne. Kolega v ameriki ima za 30USD fitnes s savnami in oh in spljoh in to ni fitnes ki ga en doma fura s petimi napravami
Skero
Ola, to bi blo perfektno. A veš mogoče kdaj prbližno odpre?
Glede cen pa ja... 100% predrage so, sploh v Kopru, ko da so se zmenli da bojo mel vsi cene tok visoke.
Glede cen pa ja... 100% predrage so, sploh v Kopru, ko da so se zmenli da bojo mel vsi cene tok visoke.
M-XXXX ::
Predrage?
Recimo, da je povprečna plača (študentska) 5€/h (pa tudi če je 3 ali pa 4 ne spremeni kaj veliko). Da lahko vsak dan uporabljaš naprave te potem pride cca SLAB 1€. Z drugimi besedami: če v povprečju hodiš vsak drug dan, po 2h na enkat za vsako uro študentskega dela lahko 4-5h telovadiš. In to je drago? V enem dobrem delovnem dnevu zaslužiš toliko, da lahko cel mesec praktično živiš tam?
Recimo, da je povprečna plača (študentska) 5€/h (pa tudi če je 3 ali pa 4 ne spremeni kaj veliko). Da lahko vsak dan uporabljaš naprave te potem pride cca SLAB 1€. Z drugimi besedami: če v povprečju hodiš vsak drug dan, po 2h na enkat za vsako uro študentskega dela lahko 4-5h telovadiš. In to je drago? V enem dobrem delovnem dnevu zaslužiš toliko, da lahko cel mesec praktično živiš tam?
Nemorem vrjet da jih opravičuješ, če majo drugi fitnesi profit z mesečno karto ki stane 25EUR, potem majo lahko tudi oni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gembleru ()
50 € je vsekakor preveč za mesečno karto. halo, mislim, eni fitnesi prav služijo na tak način. za tak fitnes potrebuješ "malce več pod palcem". se mi pa vseeno zdi, da je rekreacija lahko vedno brezplačna.
Nemorem vrjet da jih opravičuješ, če majo drugi fitnesi profit z mesečno karto ki stane 25EUR, potem majo lahko tudi oni.
Niti približno ne poznam fitnesov v Kopru in okolici ampak sem kar prepričan, da 25€ pač nobedrn v okolici nima... Seveda je razlika med njimi kaj imajo v ponudbi pa kaj za karto dobiš... sam 25€ je pač zelo malo denarja da lahko nekje praktično živiš 15h na dan.
Ravno v tem je point. Folk ne visi v fintesu po cel dan.
Ali pa 1h na dva dni...
Fitnes je razvada za katero plačaš. Če si veliko notri kupiš mesečno/letno pa je. Če greš samo občasno plačuj dnevne. Če ti je preveč pa ne greš. Zamenjaj fitnes s kinom/gostilno/koncerti/gostilno/,...
49106 ::
Preden oživim to staro temo bi želel poudariti, da nisem tako zvani NYR fag oz. da fitnesiranje ni bila moja novoletna zaobljuba, samo volje mi je manjkalo do sedaj.
Ogledal sem si dva fitnesa v Kopru in oba sta me razočarala. Najprej sem si ogledal Primafit in zdelo se mi je, ko da je namenjen bolj mamicam in tej sceni. Imajo dva prostora in eden, ki je skoraj polovica celega fitnesa je zaprt ob vseh človeških urah za neke skupne dejavnosti, ki so namenjene bolj ko ne... mamicam.
Šel sem čekirat tudi Fitmanija fitnes in kamor sem se obrnil so bile mašine, nič prostora, le eden squat rack, zvite palice... skratka geto.
Kje lahko človek v Kopru za človeško ceno dela Starting Strenght ali Strong Lifts kot se spodobi?
Ogledal sem si dva fitnesa v Kopru in oba sta me razočarala. Najprej sem si ogledal Primafit in zdelo se mi je, ko da je namenjen bolj mamicam in tej sceni. Imajo dva prostora in eden, ki je skoraj polovica celega fitnesa je zaprt ob vseh človeških urah za neke skupne dejavnosti, ki so namenjene bolj ko ne... mamicam.
Šel sem čekirat tudi Fitmanija fitnes in kamor sem se obrnil so bile mašine, nič prostora, le eden squat rack, zvite palice... skratka geto.
Kje lahko človek v Kopru za človeško ceno dela Starting Strenght ali Strong Lifts kot se spodobi?
ja, na žalost so nekateri fitnesi namenjeni tudi skupinskim vadbam, ali pa za nosečnice, mlade mamice, ipd... in nimajo dosti naprav za dober trening.
kaj faks na UP nima kakšne telovadnice, namenjeno študentom?
kaj faks na UP nima kakšne telovadnice, namenjeno študentom?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lebdim ()
oemdzi ::
@gembleru: A nimate v Kopru Duška Madžaroviča in njegov California fitnes ?
edit: http://www.california-fitness.net/index...
edit: http://www.california-fitness.net/index...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Ja ta zgleda v redu, ampak nima veze, kajti danes sem prišel do realizacije da sm zavozu lajf na faksu.
heero ::
fitmania ob marini potniski terminal za studente je 35€ tam je super pa se pogled na morje imas
rkobarov ::
Da osvežim temo, počasi prihaja jesen, dan bo kratek. Trenutno so v Kopru 3 večji fitensi:
Body Sence letna celodnevna 380 €**
Fitnesmania letna 410 €**, ali 349 €** do 15.10.2020
Primafit letna 190,00 €**
Torej zanimajo me prednosti pomankljivosti teh :)
Body Sence letna celodnevna 380 €**
Fitnesmania letna 410 €**, ali 349 €** do 15.10.2020
Primafit letna 190,00 €**
Torej zanimajo me prednosti pomankljivosti teh :)
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q
Horas ::
eh bolje teh 300-400eur investirat v domač fitnes če imaš prostor. nastavljiva klop, vlka štanga, ročke, koluti, stojala za počepe+bench, štanga za pullupse.. pa si zmagu. doma poslušaš svojo muzko, ne rabiš čakat da nekdo konča ali delazt skup z njim, ko si fertik se stuširaš si greš nardit za jest...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
rkobarov ::
nimam prostora, išcem odgovor na vprašanje :)
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q
Cruz ::
nimam prostora, išcem odgovor na vprašanje :)Vprašanje, če se bo na tem forumu kdo našel iz Kopra, ki hodi v fitnes. Najboljše, da vse sam sprobaš.
Ogromno fitnesov ima prvi obisk brezplačen, tako da v najboljšem primeru obiščeš vse 3 brezplačno in se potem odločiš, v najslabšem pa pač razkiraš 3 dnevne karte. Mislim, da je to najmanj, sploh če boš kupoval letno karto.
eh bolje teh 300-400eur investirat v domač fitnes če imaš prostor. nastavljiva klop, vlka štanga, ročke, koluti, stojala za počepe+bench, štanga za pullupse.. pa si zmagu. doma poslušaš svojo muzko, ne rabiš čakat da nekdo konča ali delazt skup z njim, ko si fertik se stuširaš si greš nardit za jest...Za 300-400EUR si težko kaj takega začneš. Za 300-400EUR je bang for your buck hex bar + uteži + drog za dvigovanje in/ali gimnastični krogi.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
Facebook dev ::
Jap, za 300-400 evrov si lahko postavis zelo bogi domac fitnes. Nima smisla.
Drugo je pa tudi kar si kdo zeli. Fitnes je nenazadnje tudi prostor za druzenje. Tako kot je pobedal Cruz zgoraj, vecina jih ima brezplacne prve obiske, tako da to izkoristi. So pa napisane cene letnih kart zgoraj neprimerno cenejse kot letne karte fitnesov v Lj.
Drugo je pa tudi kar si kdo zeli. Fitnes je nenazadnje tudi prostor za druzenje. Tako kot je pobedal Cruz zgoraj, vecina jih ima brezplacne prve obiske, tako da to izkoristi. So pa napisane cene letnih kart zgoraj neprimerno cenejse kot letne karte fitnesov v Lj.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup fitnes naprave (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14702 (364) | trololololo |
» | Fitness v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 9993 (5411) | Kayzon |
» | Fitnes v Lj in okoliciOddelek: Šport | 8166 (7155) | Liniss |
» | Tek in fitnes v LjubljaniOddelek: Šport | 8215 (4797) | otago |
» | Fitnesi v centru LJOddelek: Loža | 6246 (4362) | Izaso |