Forum » Šport » Kvalitetne fitness rokavice
Kvalitetne fitness rokavice
Sheteentz ::
Delam, vsaj poskušam se naučiti Muscle Up, za zdaj še goljufam s tistimi elastikami. Problem imam z žulji v predelu dlani, ki prehaja v sredinec in prstanec, tole pa poskušam kompenzirati z najcenejšimi možnimi kolesarskimi rokavicami iz Decathlona.
https://www.decathlon.si/kolesarske-rok...
Zanima me ali obstajajo razlike med tem sranjem od rokavic, ki jih trenutno uporabljam, in kakšnimi proper fitnes rokavicami za par deset evrov, po možnosti s takšnimi, ki imajo notri še nek gel in podobne funkcije. Ne bi rad vrgel skozi okno par deset evrov čisto po nepotrebnem.
Torej, vsi, ki imate kakšne malo boljše fitnes rokavice, se pozna razlika?
https://www.decathlon.si/kolesarske-rok...
Zanima me ali obstajajo razlike med tem sranjem od rokavic, ki jih trenutno uporabljam, in kakšnimi proper fitnes rokavicami za par deset evrov, po možnosti s takšnimi, ki imajo notri še nek gel in podobne funkcije. Ne bi rad vrgel skozi okno par deset evrov čisto po nepotrebnem.
Torej, vsi, ki imate kakšne malo boljše fitnes rokavice, se pozna razlika?
Horas ::
ne uporabljaj rokavic za kalisteniko. to se dela na golo roko. jaz nikoli nisem uporabljal ne pri muscle upu ne pri utežeh.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Bantani ::
Vzemi kaksne delavske rokavice in ne tiste najbolj tanke.
Ja najbolj,da kar smučarske
Ma jaz rokavic nikoli ne uporabljam,ker po parih treningih zasmrdijo.A da to perem ni šans.Zame najboljša zadeva pence iz bauhausa 5-6cm debelina pa nimaš nobenih žuljev pa še nikoli nobenega smrdljivega vonja.
Bantani ::
Govorim za uteži,da so pence veliko boljše kakor rokavice vsaj meni.
Muscle up ti je pa najboljš brez rokavic.Če imaš pa že žulje pa probaj z kakšnimi obliži.
Muscle up ti je pa najboljš brez rokavic.Če imaš pa že žulje pa probaj z kakšnimi obliži.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Street workout pozimiOddelek: Loža | 798 (616) | negotiator |
» | Boksarska vrečaOddelek: Loža | 13567 (4945) | alenh |
» | Kje kupujete športno obutev in oblačila?Oddelek: Loža | 4500 (3678) | jcb |
» | Iščem rokavice za tipkanjeOddelek: Loža | 2215 (1884) | Nejc Pintar |