Forum » Kaj kupiti » iPhone 4s baterija - Kje dobiti?
iPhone 4s baterija - Kje dobiti?
KontraCepec ::
Pred kratkim sem kupil rabljen iPhone 4s in sem z njim zelo zadovoljen. Edini problem predstavlja kratkoživost baterije.
Na ebayu sem za 10€ kupil novo baterijo, katere charge counter, je bil po prvem polnjenju 250... baterija je bila torej že 250x napolnjena in definitivno ni bila nova. Max napolnjena ima kapaciteto 1100, namesto 1430 mAh, kot naj bi imela nova...
Kolikor sem gledal po amazonu in ebayu, je to zgleda zelo običajen problem.
Na ifixit eu so baje ok, ampak s poštnino pride 35€, kar se mi zdi malenkost dosti.
Kje torej kupiti res novo baterijo za iPhone 4s?
Na ebayu sem za 10€ kupil novo baterijo, katere charge counter, je bil po prvem polnjenju 250... baterija je bila torej že 250x napolnjena in definitivno ni bila nova. Max napolnjena ima kapaciteto 1100, namesto 1430 mAh, kot naj bi imela nova...
Kolikor sem gledal po amazonu in ebayu, je to zgleda zelo običajen problem.
Na ifixit eu so baje ok, ampak s poštnino pride 35€, kar se mi zdi malenkost dosti.
Kje torej kupiti res novo baterijo za iPhone 4s?
Krijejtiv
BladE_ ::
Recimo kakšen servis pri nas, definitivno pa Ebay... Ne vem kako ti je uspelo dobiti "rabljeno" baterijo, verjetno je šlo za ponaredek zato pa kaže takšne take informacije.
Akcija - Reakcija
b4d ::
Zgleda da sem sam imel sreco na ebayu. Moja je bila nova, sicer se je poznalo da se hitreje slabsa kot original, ampak za leto in pol bo :D
b4d.sablun.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11516 (9263) | matobeli |
» | iphone ali lumia (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10147 (8187) | Lonsarg |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 94206 (44142) | dr.Akula |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7864 (6309) | lvlOne |
» | Razbil sem iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10448 (1048) | IPHONE4S |