Forum » Programska oprema » Office 2013 Word - avtomatsko spreminjanje
Office 2013 Word - avtomatsko spreminjanje
Dalmatinc ::
Zdravo,
nevem kako naj tole točno vprašam, ampak v officu 2013 neznam narediti, da bi ustvaril polje ali tekst, ki bi ga potem prekopiral po dokumentu in potem ko bi spremenil tekst v enem od teh tekstovnih polj, bi se ta tekst avtomatsko spremenil po celotnem dokumentu.
To kar želim govori tale gospodična:
vendar mi v wordu 2013 popolnoma nič ni jasno. Bom zelo srečen, če mi bo kdo priskočil na pomoč.
Lep pozdrav
ps. mogoče še dodatno vprašanje: ali je kaj takšnega mogoče tudi med različnimi word dokumenti?
nevem kako naj tole točno vprašam, ampak v officu 2013 neznam narediti, da bi ustvaril polje ali tekst, ki bi ga potem prekopiral po dokumentu in potem ko bi spremenil tekst v enem od teh tekstovnih polj, bi se ta tekst avtomatsko spremenil po celotnem dokumentu.
To kar želim govori tale gospodična:
vendar mi v wordu 2013 popolnoma nič ni jasno. Bom zelo srečen, če mi bo kdo priskočil na pomoč.
Lep pozdrav
ps. mogoče še dodatno vprašanje: ali je kaj takšnega mogoče tudi med različnimi word dokumenti?
- spremenil: Dalmatinc ()
k4vz0024 ::
Se bom navezal na to temo. Kako v Wordu 2010 vklopiti, da se pokaže zavihek Razvijalci/Developer? Namreč sedaj vidim zgolj Ogled in Dodatki, kot zadnja dva zavihka.
prtenjam ::
- Datoteka / Možnosti - odpre se novo okno
- V novem oknu na levi strani opcija 'Prilagoditev traku'
- Na desnem seznamu vključitev opcije 'Razvijalec'
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Dalmatinc ::
Jst se opravičujem vedar pa mi sistem, ki je opisan v tem linku v wordu 2013 ne deluje. Znam to naredit prejšnih wordih tukaj pa ne gre. Ali imaste mogoče kakšen youtube video za 2013 ... jst ne najdem :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9313 (2489) | Galaxy |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12597 (9720) | marflor |
» | Microsoft Word težavaOddelek: Programska oprema | 780 (646) | carota |
» | Kako spremeniti PDF v DOC format?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3647 (1898) | Wolfox |
» | Word 2003 Glava & nogaOddelek: Programska oprema | 2163 (2038) | R-S-LoVe |