Forum » Pomoč in nasveti » Podaljševanje kablov za PC zvočnike
Podaljševanje kablov za PC zvočnike
west92 ::
Pozdravljeni,
naročil sem zvočnike od Logitech KLIK
Rad bi podaljšal kabel za remote controller KLIK .
Zanima me kateri kabel moram vzeti, da ga lahko podaljšam? Jaz bi ga nekje na sredini presekel in ga povezal z 2x2x0.8 kablom. Je mogoče predebeli presek žic? Podaljšal bi ga nekje za 15m.
Je mogoče, da je prevelika dolžina, da pač ne bo delovalo kot mora?
Hvala in Lep pozdrav in se opravičujem, če sem v napačni rubriki.
naročil sem zvočnike od Logitech KLIK
Rad bi podaljšal kabel za remote controller KLIK .
Zanima me kateri kabel moram vzeti, da ga lahko podaljšam? Jaz bi ga nekje na sredini presekel in ga povezal z 2x2x0.8 kablom. Je mogoče predebeli presek žic? Podaljšal bi ga nekje za 15m.
Je mogoče, da je prevelika dolžina, da pač ne bo delovalo kot mora?
Hvala in Lep pozdrav in se opravičujem, če sem v napačni rubriki.
Spajky ::
kabel je verjetno večžilni in je oklopljen proti motnjam: tako, da z navadnim kablom verjetno ne bo šlo. Možno je sicer tudi , da je neoklopljen, vendar dokler ne odpreš remote ali konektorja na koncu, tega ne moreš vedet ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
west92 ::
Spajky ::
eden kabel (zgornji je 4-žilni) je navadni; spodnji 3-žilmi pa oklopljeni. Spodnjega moraš nabavit enakega, zgornjega pa lahko podaljšaš verjetno kar z Lan kablom (4 žile) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlečenje kablov ali brezžični internet?Oddelek: Omrežja in internet | 5651 (2709) | starfotr |
» | Je tale kabel OK za T-2 televizijo ?Oddelek: Omrežja in internet | 2132 (1879) | #000000 |
» | Povezava preko 100m prek kabla! Problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1856) | Golden eye |
» | Čudne težave z LAN povezavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1196) | MrStein |
» | Podaljšanje USB 2.0. kablaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1197 (1086) | CaqKa |