Forum » Kaj kupiti » SD Kartica z WiFi ali Fotoapart (Wifi)
SD Kartica z WiFi ali Fotoapart (Wifi)
norfeks ::
Pozdravljeni,
mal me zanima... kako to točno deluje...
sicer rabil bi fotoaparat, ki bi v trenutko ki jaz slikam... sliko... iztočastno shranil tudi na pc oz. nekam omrežje ne da bi mogel kaj posebej klikat za prenos. Fotoaparat že imam... tako da sem si domislil... samo nakup dodatka.
neki sem gledal te SD-wifi kartice... tu me zanima.. ima kdo kakšne izkušje s tem? ...je možno to povezat z že obstoječim wlan omrežjem? ali je to mišljeno samo za povezavo do enega pcja(recimo če ja ta pc že v omrežju prek kabla... in bi za povezavo uporabil glavni WLAN... se bi dalo?)?
Zdej tud več proizvajalec več fint... Eye-Fi SD, SanDisk Wifi, Toshiba FlashAir,...
Po možnosti brez dodatnih programčov... in možnost da mi shranjuje direkt v določeno mapo na disku/omrežju.
Hvala za pomoč...
mal me zanima... kako to točno deluje...
sicer rabil bi fotoaparat, ki bi v trenutko ki jaz slikam... sliko... iztočastno shranil tudi na pc oz. nekam omrežje ne da bi mogel kaj posebej klikat za prenos. Fotoaparat že imam... tako da sem si domislil... samo nakup dodatka.
neki sem gledal te SD-wifi kartice... tu me zanima.. ima kdo kakšne izkušje s tem? ...je možno to povezat z že obstoječim wlan omrežjem? ali je to mišljeno samo za povezavo do enega pcja(recimo če ja ta pc že v omrežju prek kabla... in bi za povezavo uporabil glavni WLAN... se bi dalo?)?
Zdej tud več proizvajalec več fint... Eye-Fi SD, SanDisk Wifi, Toshiba FlashAir,...
Po možnosti brez dodatnih programčov... in možnost da mi shranjuje direkt v določeno mapo na disku/omrežju.
Hvala za pomoč...
freesty ::
Sem imel EyeFi. Kakor si v WiFi omrezju ti avtomatsko slike prenasa na racunalnik. Mapo si sam dolocis. Je pa res, da moras najprej na racunalniku nalozit program in kartico registrirat v omrezje.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi oddajnikOddelek: Operacijski sistemi | 6463 (5564) | Ahim |
» | Iz fotoaparata na tablicoOddelek: Strojna oprema | 2891 (2479) | Lonsarg |
» | Canon EOS 1100D in EOS 600D (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 25448 (22630) | lurker |
» | Wifi in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2630 (2423) | amigo_no1 |
» | Fotka iz digitalca takoj na PCOddelek: Loža | 1089 (934) | Bellzmet |