Forum » Programiranje » Prva aplikacija za Android
Prva aplikacija za Android
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
RatedR ::
Lp, sem 18 letni mulc poln idej in me zanima razvoj mobilnih aplikacij za androide.
Ciljam na programsko in grafično izdelavo, aplikacija naj zaenkrat še nebi imela kontatka s spletom.
Kdorkoli ki ima izkušnje s tega področja, naj mi prosim pove katera znanja točno rabim imet.
Znam googlat, ampak iščem ljudi z izkušnjami, da vem do kam moram znat in koliko.
Hvala
Ciljam na programsko in grafično izdelavo, aplikacija naj zaenkrat še nebi imela kontatka s spletom.
Kdorkoli ki ima izkušnje s tega področja, naj mi prosim pove katera znanja točno rabim imet.
Znam googlat, ampak iščem ljudi z izkušnjami, da vem do kam moram znat in koliko.
Hvala
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
DolLoad ::
Prvo priporocam kak Java tutorial, ne rabis pretirano razmisljati kateri zagrabi enega in ga dokoncaj. Osebno ti proporocam tole: klik
Za Android ti pa priporocam tole knjigo, ki te vodi skozi izdelavo aplikacije Twitter odjemalca(koncni izdelek je arbitrarnega pomena, pomemben je prikaz razvojnega procesa in razlaga osnovnih konceptov izdelave aplikacij). link
PS: za javo ti ne priporocam, da se ubadas s kakim razvojnim okoljem. Za zacetne tutoriale bo dovolj notepad++, sublimeText itd..
za android pa za zacetek probaj Eclipse ali Android Studio, za zacetnike je mogoce Eclipse bolj prijazen
Za Android ti pa priporocam tole knjigo, ki te vodi skozi izdelavo aplikacije Twitter odjemalca(koncni izdelek je arbitrarnega pomena, pomemben je prikaz razvojnega procesa in razlaga osnovnih konceptov izdelave aplikacij). link
PS: za javo ti ne priporocam, da se ubadas s kakim razvojnim okoljem. Za zacetne tutoriale bo dovolj notepad++, sublimeText itd..
za android pa za zacetek probaj Eclipse ali Android Studio, za zacetnike je mogoce Eclipse bolj prijazen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DolLoad ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android programiranjeOddelek: Programiranje | 5363 (1613) | acookook |
» | Aplikacija za turisteOddelek: Mobilne tehnologije | 1418 (1014) | Isotropic |
» | Programiranje tablicOddelek: Programiranje | 2396 (1825) | mihies |
» | kaj priporočate, kje vidite največ perspektiveOddelek: Izdelava spletišč | 1647 (1134) | manniac |
» | Visual studio c# spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1375 (1211) | BluPhenix |