» »

Aplikacija za turiste

Aplikacija za turiste

Nocloud ::

Živjo,

v diplomski nalogi bi rad predstavil izdelavo aplikacije, ki bi jo turisti uporabljali kot vodič po našem kraju.
Opisal bi problem zaradi katerega sem dobil idejo, katero tehnologijo bi uporabil, prikazal bi nekaj frejmov kako naj bi aplikacija zgledala in predstavil njene funkcionalnosti ter poslovni model.

Sam na žalost ne znam programirati in me zanima ali je nujna izdelava aplikacije za uspešno opravljen diplomski izpit?
Mislim sem, da bi malenkost podrobneje opisal poslovni model ter namesto aplikacije naredil intervju z enem izmed turistov in njegov feedback.

Hvala in lep dan

bluefish ::

Nocloud je izjavil:

Sam na žalost ne znam programirati in me zanima ali je nujna izdelava aplikacije za uspešno opravljen diplomski izpit?
Hja, odvisno od šole/fakultete. Poleg tega imaš mentorja, ki je precej bolj primeren za tovrstna vprašanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Okapi ::

Mora biti zelo lev faks, če bo intervju z enim turistom dovolj. Kar si opisal, bi bila včasih srednješolska raziskovalna naloga ali seminarska na faksu.

...:TOMI:... ::

Na FRIju sigurno ne bi šlo skozi :))
Tomi

Študiram na višji strokovni za telekomunikacije. Naredil bi tudi prototip aplikacije z uporabo programa invision.

Diplomska bi bila pač bolj fokusirana na poslovni model saj je tudi mentor iz področja ekonomije podjetja.

smacker ::

Če bo dovolj ali ne, moraš mentorja vprašat. Na koncu je v komisiji mentor + dva druga člana, ki upoštevata mnenje mentorja. Pri meni z opisom ideje za mobilno aplikacijo ne bi nardil diplome. Takih je milijon, vsak dan skoraj beremo ponudbe "imam idejo za mobilno aplikacijo, iščem programerja".
Seveda je odvisno od razmer in kaj želiš. Če imaš službo in rabiš papir za napredovanje, pol se ne rabiš sekirat. Če pa nimaš delovnih izkušenj, bi kvalitetno diplomsko delo bila dobra referenca pri iskanju prve zaposlitve. Zato razmisli, če res hočeš predstavit svoje znanje bodočim delodajalcem s tako površno nalogo. Sam ne pol jokat, ko pristaneš na zavodu kot kak podpovprečen študent, ki je šel čez faks po liniji najmanjšega odpora in je preponosen, da bi sprejel delo za srednješolsko izobrazbo.

Hvala za nasvet. Se bom lotil naloge raje počasi in bolj kvalitetno. Zagovor bom opravil aprila in mogoče celo dokončal aplikacijo ter z sodelovanjem v abc acceleratorju naredil boljši poslovni model po metodi vitkega okvirja.

Hvala vsem,

lep dan

nightrage ::

Zadeva je sledeča, če sva trenutno jaz čiko profesor in ti študent na FDV-ju potem ti dam za tvojo diplomsko 10, če pa sva jaz docent redni profesor in ti študent na računalniškem faksu, pa definetivno dobiš 6.

Isotropic ::

Nocloud je izjavil:

Živjo,

v diplomski nalogi bi rad predstavil izdelavo aplikacije, ki bi jo turisti uporabljali kot vodič po našem kraju.
Opisal bi problem zaradi katerega sem dobil idejo, katero tehnologijo bi uporabil, prikazal bi nekaj frejmov kako naj bi aplikacija zgledala in predstavil njene funkcionalnosti ter poslovni model.

Mislim sem, da bi malenkost podrobneje opisal poslovni model ter namesto aplikacije naredil intervju z enem izmed turistov in njegov feedback.

Hvala in lep dan

nauči se programirat in jo naredi, boš hitreje dobil zaposlitev.

lih danes sem na temu forumu nekje videl en free video course za android deve (od začetka z java basics), ampak se ne spomnim več v kateri temi. mogoče bo kdo drug vedel.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Diploma na faxu

Oddelek: Loža
277343 (5931) Invictus
»

Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
14551805 (31370) gzibret
»

Aktualne problematike IT-ja (diplomska/magistrska naloga)

Oddelek: Šola
81040 (895) ZaphodBB
»

Razvijanje iger in biznis

Oddelek: Programiranje
222504 (1597) Marat
»

Knjige na temo odprte kode?

Oddelek: Loža
6882 (697) jeti51

Več podobnih tem