Forum » Zvok in slika » Kateri Računalniški zvočniki ?
Kateri Računalniški zvočniki ?
deyvid ::
Zdravo
Zanima me katere računalniške zvočnike se splača dobiti iščem predvsem za poslušanje muzike "da imajo močne base" in cena mora biti okoli 120 e.
Ali imate kakšne ideje ?
Zanima me katere računalniške zvočnike se splača dobiti iščem predvsem za poslušanje muzike "da imajo močne base" in cena mora biti okoli 120 e.
Ali imate kakšne ideje ?
Mravlek ::
daj se kakih 30€ zraven pa si kupi LOGITECH Z623......
trgajo gate :)
lp
trgajo gate :)
lp
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
negot ::
imam skoraj nove in malo rabljene, zaradi novega sistema hišnega kina jih prodajam za 200€,lp
RejZoR ::
Mene pri BOSE moti, da ne navajajo nobenih specifikacij. Sej ne da bi se striktno obešal nanje ampak nimaš absolutno nobene predstave kaj ti prodajajo.
Kot bi imel 5 setov povsem enakih zvočnikov po videzu z drugačnimi lastnostmi in bi jih poimenoval Entry, Basic, Standard, Premium in Uber. Pol pa ugibaj kaj to dejansko pomeni v obliki zvoka. Če pa imaš frekvenčni razpon in moč v RMS pa si nekako ustvariš okvirno sliko kaj zvočniki lahko dajo od sebe.
Kot bi imel 5 setov povsem enakih zvočnikov po videzu z drugačnimi lastnostmi in bi jih poimenoval Entry, Basic, Standard, Premium in Uber. Pol pa ugibaj kaj to dejansko pomeni v obliki zvoka. Če pa imaš frekvenčni razpon in moč v RMS pa si nekako ustvariš okvirno sliko kaj zvočniki lahko dajo od sebe.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Riff ::
jaz imam Trust 5.1 zvočnike pa mi dobro služijo, lahko pogledaš pa tudi kakšne logitech pa obvezno mora bit wufer v lesenm ohišju, če ne no good za muzko :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet: integriran zvok vs zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 3638 (3290) | MaticKregar |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2585 (2142) | bluefish |
» | zvočniki 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 2878 (2716) | Jeremias |
» | Hišni kino nastavitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 2081 (1933) | TMN |
» | Zvočna kartica + PC + Ojačevalec... Katero?Oddelek: Kaj kupiti | 2514 (2232) | Oblivion |