» »

Philips smart TV - težave z wi-fijem

Philips smart TV - težave z wi-fijem

Joanfaca ::

Pozdravljeni,

zadnje čase mi povzroča težave naš novi Philips, ki se mi noče povezati preko wi-fija. Imamo Siolov internet, če to komu kaj pove :) Na začetku se je v redu povezoval, sicer ga je bilo treba mogoče kdaj ponovno prižgati, da je delovalo, ampak povezal se pa je. Zdaj se že nekaj časa noče. Najde povezavo, se poveže, potem pa se celo večnost prijavlja, na koncu pa napiše, da vzpostavljanje brezžične povezave ni uspelo. Nobene napake, nič. Router je dobesedno pod televizijo, tako da razdalja ne bi smela bit problem. Z drugimi napravami se povežemo BP, tako da dvomim, da je težava v routerju. Se je še kdo srečal s podobnim problemom in zadevo uspešno rešil?

Hvala že vnaprej :)

popster ::

si probal brez enkripcije
na mojem philips tvju 7100 moram ponovno stisniti gumb za smart tv in potem se začne "povezovanje"

zakaj pa kabla ne potegneš če je ruter pod tvjem?

All ::

Wifi je v teh philipsih bl za okras...jest sm nad njem obupal.
enaka situacija..2m od routerja....se poveže..al se ne poveže....pol kr neko logiranje spet......
kabl pa je mer

kitl76 ::

Če imaš router pod televizijo zakaj ne povežeš potem, kar s kablom pa je problem rešen.

bsslo ::

Ne vem kateri TV imaš, ampak za model 42pus7809 so v eni od slo-tech tem poročali o isti težavi. Odpravila se je z novim firmwareom...

RejZoR ::

Mja, ni se. Poleg tega mi je zdej začel še pisat neke bedarije na ekran ala "Web Server: Too many connections" in pa "Server Not Found". Tečno za popizdit. In WiFi večino časa dela, včasih pa se odloči, da noče bit povezan in ti bo odprlo bedasto prezentacijo. In od releasa aparata so izdali samo 1 firmware update, kar je za moje pojme porazna odzivnost in podpora pri nečem, ki je v retail stalo 1100 EUR. Ta WiFi del je katastrofalno bugast in dela praktično kakor se zmisli. Vezava Youtuba med tablico in TV-jem je bolj kot ne stvar sreče, projeciranje slike iz tablice na TV takisto in net itaq dela kakor se mu zljubi. Stisneš preklop programov mal prehitro (prevečkrat) in se TV tolk zacikla, da ga moraš izpulit iz elektrike. Fail.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

cordoba ::

Probaj resetirati router, pa še enkrat probaj.. Lahko je kakšen dns problem!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WiFi vs kabel :)

Oddelek: Strojna oprema
233755 (3185) BlaY0
»

Samsung smart TV in WiFi problem

Oddelek: Omrežja in internet
123864 (3597) Han
»

Router (bridge)

Oddelek: Pomoč in nasveti
133426 (3146) frg4
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952405 (24155) simone
»

Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13228459 (26061) djordjevic

Več podobnih tem