Forum » Pomoč in nasveti » Problem z monitorjem
Problem z monitorjem
Lelantos ::
Zdravo,
včeraj zvečer sem dal računalnik na sleep, zjutraj pa pržgem računalnik in tisto kjer se windowsi lovdajo se še vidi, potem pa monitor kar "zablokira" in se naredi blackscreen(lučka na monitorju utripa). V safemode lahko tudi grem...Potem sem odnesel moj monitor na drug računalnik in vse dela tipitop. Prinesem nek drug monitor in prključm na moj računalnik in spet vse dela kot bi moralo. Zamenjal sem tudi kable(DVI-D, HDMI) in je vse enako, še vedno kar ne dela. Skratka; moj monitor na mojem računalniku ne dela, na drugem računalniku pa dela in drugi monitorji na mojem računalniku tudi delajo... Kaj bi to lahko bilo?
včeraj zvečer sem dal računalnik na sleep, zjutraj pa pržgem računalnik in tisto kjer se windowsi lovdajo se še vidi, potem pa monitor kar "zablokira" in se naredi blackscreen(lučka na monitorju utripa). V safemode lahko tudi grem...Potem sem odnesel moj monitor na drug računalnik in vse dela tipitop. Prinesem nek drug monitor in prključm na moj računalnik in spet vse dela kot bi moralo. Zamenjal sem tudi kable(DVI-D, HDMI) in je vse enako, še vedno kar ne dela. Skratka; moj monitor na mojem računalniku ne dela, na drugem računalniku pa dela in drugi monitorji na mojem računalniku tudi delajo... Kaj bi to lahko bilo?
- spremenilo: Lelantos ()
popster ::
imas softwerski problem ne monitor, probaj odinstalirat driver od grafične, pa tudi zamenjat grafično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor občasno ne kaže slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 688 (596) | DarwiN |
» | Monitor No-SignalOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (910) | Oktan |
» | Monitor se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1682) | aaads |
» | Zamenjava DVI konektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 949 (868) | Rokomah |
» | Zaslon postane rozast!Oddelek: Zvok in slika | 1532 (1177) | subby |