Forum » Hlajenje in modifikacije » Dvobarvna ledica
Dvobarvna ledica
Bluechriss ::
Živjo, na mojem plextorju bi rad zamenjal diodo. Trenutno je gor zeleno-oranžna. Ali morda kdo ve katere barve dvobarvnih diod obstajajo in ali obstaja kaka alternativa za tak mod.
msmiha ::
Obstajajo: zeleno-rumena, zeleno-oranžna, zeleno-rdeča. Drugih pa še jaz nisem videl.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
matias ::
tud modro-rdeča in modro-zelena ... in najverjetneje še katera :) .... eno izmed teh dveh imajo tudi v conradu... prej pa še raje preveri v IC-ju
Dr_M ::
vijolcna-modra kot na moji yamahi...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
matias ::
okay... tist, ko mi pa pove kje se da dobit vijolično al pa vijolično-modro LEDico, je pa CAR!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najlepša barvna kombinacija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9194 (7757) | miraldi |
» | Nokia predstavila Lumio 620Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9541 (6668) | MisterR |
» | [NALOGA][Java] Težave pri pisanju slikarjaOddelek: Programiranje | 2282 (1924) | l0g1t3ch |
» | UTP kabel, 4 žice za mrežo, 4 so odveč, se jih da uporabiti za ISDN ?Oddelek: Omrežja in internet | 5009 (4661) | Boeing |
» | Ko sem zamenjal matično ploščo, so izginile nekatere barveOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (881) | Šimpanz |