Forum » Loža » Hitri kredit
Hitri kredit
T-Mac ::
Ima kdo kake izkusnje s hitrim kreditom... S kolegom sva danes govorila in me vprasal ce kaj vem kako stvari stojijo kje je najboljse vzeti kje se najbol splaca sploh dobis rekel je da bi rabil cca 3000 euru ga pa skrbi ker dela v varnosti in ima pogodbo zelo nizko...
Hvala
Hvala
OZZY ::
Hitri krediti so samo za komitente na kateri banki si. za hitri kredit zato veljajo drugačni pogoji kot za normalen kredit.
Go with the flow.
je na gorenjski banki... kakor sva ucer gledala je res nekako tako da moras biti komitent vsaj 6 meseceu in kolikor sva vidla ima potem vsaka banka svojo pogoje ena slabse ena boljse... gledala sva tudi da lahko dobi izredni limit tm do 4000 ampak spet odvisno pomoje od placilne itd... in se ena vrjanta je avstrija celovec baje ful manj komplicirajo...
Evo dubu je vrjanto bil na banki 3500 euru na 18 mesecou, mesecno cca 200 euru preplaca ga v 18 mesecih 260 euru... kaj pravite?
betmen ... kolega je in ne prjatu ne grem se jst teh igric sm ze parkrat padu na mino tako da odpade... pomagam pa rad...
betmen ... kolega je in ne prjatu ne grem se jst teh igric sm ze parkrat padu na mino tako da odpade... pomagam pa rad...
betmen ::
Evo dubu je vrjanto bil na banki 3500 euru na 18 mesecou, mesecno cca 200 euru preplaca ga v 18 mesecih 260 euru... kaj pravite?
Naj je veseu da je sploh dobu. To kok preplača pa naj pusti bankam, a misli, da mu bo nekdo denar zastojn posojal in ga čakal let pa pou?
Invictus ::
Bo šel kolega pač na par pirov manj.
Še eden ki ne razume zakaj je treba storitve plačevat.
Še eden ki ne razume zakaj je treba storitve plačevat.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Tilen ::
Gorenjska banka, hitri kredit (privzete vrednosti);
Potrošniški krediti
Potrošniški kredit brez dodatnega zavarovanja
Doba vračanja kredita 18 mesecev
Znesek 3.500,00 EUR
Mesečni priliv 808,56 EUR
Višina mesečne obremenitve 205,24 EUR
Stroški odobritve kredita 55,00 EUR
Stroški vodenja kredita 0 EUR
Stroški zavarovanja kredita 0 EUR
Interkalarne obresti 14,50 EUR
Letna efektivna obrestna mera 9,21 %
Nominalna obrestna mera 6,90 %
Skupni znesek, ki ga plača kreditojemalec 3.763,88 EUR
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
se strinjam z obema samo pac nikoli nisem imel izkusenj s krediti, sm pa tak da me marsikaj zanima mogoce ga bom pa enkrat se jaz rabil... isto sem mu svetoval naj ga vzame in to je to v koncni fazi bo vsak mesec placal obresti cca 15 euru in ce pogledamo kako hitro gre 15 euru potem res ni nekaj hudega sajv tako jaz razmisljam...
Tilen ::
Naj ga ne jemlje, če ga res nujno ne rabi. Samo to mu svetuj. Izogibajte se kreditov.
Za primerjavo, ko se država zadolži po 7%, to praktično pomeni, da takšnega dolga dolgoročno ne bo mogoče odplačevati. 6,90% ni zelo daleč od tega.
Za primerjavo, ko se država zadolži po 7%, to praktično pomeni, da takšnega dolga dolgoročno ne bo mogoče odplačevati. 6,90% ni zelo daleč od tega.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
ga rabi nujno ker poznam njegovo situacijo, ne jemlje ga za nek avto recimo tako da je ok v 18 mesecih po 200 euru bo pa zmogel ceprau kakor ga poznam ga bo vrnil ze prej ker je tak in bo na case placal vec... Tilen se popolnoma strinjam ce ti ga ni treba jemati ga ne jemlji...
Invictus ::
Kredita se ne splača vnaprej odplačevat, ker banka tudi to zaračuna. Predčasno odplačilo kredita tudi ni zastonj.
Problem je v preračunavanju novega obroka, če enkrat ali večkrat odplačaš več kot je domenjeno.
Koliko zaračunajo je pa odvisno od banke.
Problem je v preračunavanju novega obroka, če enkrat ali večkrat odplačaš več kot je domenjeno.
Koliko zaračunajo je pa odvisno od banke.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
koyotee ::
Tisti ki pravite da se kredit ne splaca. Sem ga vzel pred krizo 2008 in je obrok v treh letih padel za 15% na mesec.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
fosil ::
Tisti ki pravite da se kredit ne splaca. Sem ga vzel pred krizo 2008 in je obrok v treh letih padel za 15% na mesec.
Če si ga vzel za nakup stanovanja potem si res naredil dober biznis
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kredit do 4000€Oddelek: Loža | 1653 (1376) | Opkow |
» | kredit/leasingOddelek: Loža | 14577 (12067) | Mavrik |
» | Stanovanski kredit -pogodba za določen časOddelek: Loža | 6922 (6232) | Bud_Bundy |
» | kaj se najbolj splaca? hitri kredit, iti v limit ali ?Oddelek: Loža | 4813 (4103) | MIHAc27 |
» | Posojilo denarjaOddelek: Loža | 12348 (5273) | Izi |