Forum » Loža » Posojilo denarja
Posojilo denarja
Lincolin ::
Zanima me če se da kje vzeti posojilo ne glede ali si zaposlen, redno ali pogodbeno?
Seveda gre za večje posojilo (2.000 €)?
L.P. Grega
Seveda gre za večje posojilo (2.000 €)?
L.P. Grega
dukenukem ::
da se ,samo pazi kje ga vzameš,maš že v salomoncu odzadaj en kup firm ,ki ponujajo kredite,lahko moreš dati na hipoteko ,se je že pokazalo ,da te potem grdo tirjajo ali z velikimi obresti
Ja, na to sem pomislil, takšnega posojila ne maram. Obstaja kakšna druga možnost?
L.P. Grega
L.P. Grega
flipflop ::
Kakšen hitri kredit kjer ne upoštevajo samo plače ampak tudi ostale prilive. Na lepe oči ti bo malokdo dal 2k€, vsaj po poštenimi pogoji ne.
Mislil sem v €, 2.000 bi rekel kolegu
Kolikor sem gledal po bankah, je za kredit obvezen mesečni preliv (plača).
?
Kolikor sem gledal po bankah, je za kredit obvezen mesečni preliv (plača).
?
karafeka ::
Ne razumem. Za 2000 bi rekel kolegu? Potem pa reči :).Ti ni treba tu spraševat.
V tisoč evrih bi pomenilo 2.000 t€, kar pomeni 2.000.000 €.
V tisoč evrih bi pomenilo 2.000 t€, kar pomeni 2.000.000 €.
Matev ::
mogoče je on mislil na tolarje
no kakorkoli že - 2000E je veliko in malo istočasno
no kakorkoli že - 2000E je veliko in malo istočasno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
LjubimPeezde ::
jp
Če bi rabu kredita 2mio EUR sem prepričan da ne bi tu visel
Kam zavije debata...
Ja poglej salamonca, verjetno se da tudi kakšno tako varianto samo potem so pa obresti verjetno precej višje.
Če bi rabu kredita 2mio EUR sem prepričan da ne bi tu visel
Kam zavije debata...
Ja poglej salamonca, verjetno se da tudi kakšno tako varianto samo potem so pa obresti verjetno precej višje.
DimmniBurek ::
Če glih ne rabiš za kokain, potem pomoje bolje da si od fotra/mame sposodiš
There Is No Stronger Drug Than Reality
LjubimPeezde ::
Za prilive se ne šteje samo plača, ampak tudi ostalo
A to si zihr? Se mi zdi da ti morda misliš kako vrsto leasinga...
Pri kreditu se mi zdi da se šteje IZKLJUČNO neto plača in obremenitev je lahko do 33% če neto plača znaša, evo od oka 500EUR, potem do 40% nad tem zneskom in recimo nad 1000 in še nekaj EUR, nad pa do 50% obremenitve. Seveda neto ne pomeni malica + prevoz
Za leasing recimo pa so bolj "fleksibilni". In ponavadi ni tako točno določeno. Seveda pa imaš lepo zavarovano z p'redmetom leasing. Zato pa majo uni gangsta niggerji v Ameriki vsi razne Ragne Roverje
Ampak to avtorja ne zanima.
flipflop ::
SKB Banka:
LINK - HITRI KREDIT
Predvidevam da je pri ostalih bankah podobno?
štejejo vsi mesečni prilivi!
Poleg plače, pokojnine ali rente se upoštevajo tudi drugi redni mesečni prilivi na račun v zadnjih treh mesecih (otroški dodatek, avtorski honorar, vračilo potnih stroškov,...)
LINK - HITRI KREDIT
Predvidevam da je pri ostalih bankah podobno?
Phoebus ::
Pejt na banko pa magari vzami mater/fotra za poroka; nikar se ne pečaj z modeli na zadnjih straneh salomonca!
TESKAn ::
Premisli, če kredit res tako zelo potrebuješ. IMHO se kredit splača vzet samo, če kupuješ hišo/stanovanje - v ostalih primerih raje prihrani denar.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Azrael ::
Khm, že spet?
Če nimaš ogromno odveč cvenka ali tako ziher naložbo, ki bo povrnila v tem času bistveno več, kot te bodo odrli za kredit, na kredt raje pozabi. Je najbolj neumen način, kako izgubiti kup denarja.
Denar se v času konjukture praviloma ne najema, ker ga moraš v večini primerov potem vrniti v času recesije. To je zelo težko.
Če nimaš ogromno odveč cvenka ali tako ziher naložbo, ki bo povrnila v tem času bistveno več, kot te bodo odrli za kredit, na kredt raje pozabi. Je najbolj neumen način, kako izgubiti kup denarja.
Denar se v času konjukture praviloma ne najema, ker ga moraš v večini primerov potem vrniti v času recesije. To je zelo težko.
Nekoč je bil Slo-tech.
Tear_DR0P ::
vzami mater/fotra za poroka;
nekateri starši so še bolj drakonski kot ljudje z zadje strani salomonca
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Izi ::
nekateri starši so še bolj drakonski kot ljudje z zadje strani salomonca
No, no, tako pretiravati pa res ni treba.
Kateri starš bo ugrabil svoje vnučke ali svojemu sinu zdrobil kolena z kijem za baseball ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Višina posojilaOddelek: Loža | 1600 (1422) | ales85 |
» | Kredit kot freelancerOddelek: Loža | 3119 (2093) | Šimpanz |
» | NLB ne odobri kredita (avtorske pogodbe)Oddelek: Loža | 3876 (3440) | M-XXXX |
» | NLB kredit in avtorska pogodbaOddelek: Loža | 3651 (3304) | Ziga Dolhar |