» »

The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic

The Fappening-heker razkril gole fotografije zvezdnic

sensei ::

Tej tazadni glede na izgled čist nč na tem svetu ne more pomagat.

Ja, ampak feminizem je pomemben in smiseln odziv na mizoginistično družbo.

Ja, prbližn tko kot antiterorizem. Smiselno za povprečneža.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sensei ()

BigWhale ::

sensei je izjavil:

Tej tazadni glede na izgled čist nč na tem svetu ne more pomagat.

Living proof zakaj se zmeri rabmo feminiske. :)

Kako bojo feministke spremenile moje dojemanje?

Sicer pa nihče ni reku, da jih ne rabmo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sensei ()

Truga ::

Misandrija, eh? Zakaj niste na rdecih tabletah?

jype ::

sensei> Kako bojo feministke spremenile moje dojemanje?

Easy: Seznanile te bodo z alternativo, ki je ne poznaš, ker si odraščal v patriarhalni družbi:

Easy: Seznanile te bodo z alternativo, ki je ne poznaš, ker si odraščal v patriarhalni družbi:

Hah. Če nau bolel se ne bom upiru.

Nau, še prou fajn je:

vostok_1 ::

jype je izjavil:

sensei> Kako bojo feministke spremenile moje dojemanje?

Kar je pretty much dokaz, da ni več debate o enakopravnosti ampak zgolj še za moping up. Sicer pa analogne težave majo moški.
Enakopravnost je dosežena. Toliko dosežena, da so pravzaprav moški sedaj malo manj enakopravni.

vostok_1 je izjavil:

Toliko dosežena, da so pravzaprav moški sedaj malo manj enakopravni.

Vse dokler bodo moske zmerjali da nekaj delajo kot baba, jaz te enakopravnosti ne bom razumel.

49106 ::

Vse dokler bodo moske zmerjali da nekaj delajo kot baba, jaz te enakopravnosti ne bom razumel.

To pomeni samo, da je moško telo v povprečju močnejše

BigWhale je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Če se zaradi tega užališ in odnehaš je predvsem tvoj problem. Če ne želiš, da te zmerjajo se jim bodisi zoperstavi ali jim pokaži fakiča. Zmerjanje ne pozna spola, bodo že našli primerno besedo.
Da ima beseda konotacijo ženske je IMO predvsem odraz, da se tem idjotom ne da preveč razmišljat in uporabijo prvo povezavo, ki jo vidijo.

Pravno gledano je to zmerjanje kot vsako drugo.

[D]emon ::

vostok_1 je izjavil:

Zato seveda predlagam pogodbo pred seksem.

Takole, mislis ? :))
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Mipe ::

BigWhale je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Tipi so v povprečju precej bolj štorasti, pa ste nekako pozabili na povprečja takoj, ko ste našli video ene ženske, ki ji je spodletelo.

vostok_1> Če se zaradi tega užališ in odnehaš je predvsem tvoj problem.

Kva je, a si baba?

Naj te potolažim, da tudi marsikateri tip, meče kt ena baba.

Sicer pa počneš popolnoma enako, ko lepiš posnetke babe gozdarke

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

jype je izjavil:

Tipi so v povprečju precej bolj štorasti, pa ste nekako pozabili na povprečja takoj, ko ste našli video ene ženske, ki ji je spodletelo.

Kva je, a si baba?

Boš dobu eno granato!

...oh wait. Cancel that.

Looooooka ::

Torej so vsi po malem krivi za nastalo situacijo. Jaz odkrito povem, da ne vidim nobenega razloga za preplah. Če bi bil jaz feministka, bi si iz solidarnosti do teh ubožic sam vdrl v telefon in doma posnete slike skopiral na internet, da bi ljudje malo manj buljili samo v tiste, ta posebne.

Naj se zrihtajo pa bo folk tud v njih buljil.
Simple koncept, ki ga samo feministke niso sposobne dojet, ker ga stlačijo v isto škatlico z poniževanjem žensk.
No v resnici jih večina ve, da so nezanimive za moške že zaradi lastne osebnosti in jim tud fasada ne more pomagat.
Potem pa iščejo razloge zakaj je treba raztrgat lepo žensko, ki zna z moškimi sodelovati brez kakršnih konfliktov in lastnega poniževanja.
Ampak ja...djmo še grde babe na net. To jim bo zihr pomagal. Not :D

jype je izjavil:

Kva je, a si baba?

Pa tud večji in močnejši so. Pa ene 2 leti več rabijo v povprečju, da dosežejo "zrelost". Vse na račun te višine in velikosti. In to zato, da bodo spolno privlačnejši za ženski spol. Če tko pogledaš je mati narava najhujša feministka. Lej kok nas muči že brez da bi mel mi prste pri tem.
Kill mother nature.

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

49106 je izjavil:

Babe grejo skupaj na kavo, se skupaj smejijo in potem druga drugo opravljajo za hrbtom.
Tipi si pač brez zamere rečejo, da mečejo kot babe namesto, da rečejo "dobr poskus stari" in potem pizdijo za hrbtom.
Call me crazy ampak bom kr pri drugi varianti ostal. Je malce bolj "poštena" pa če nisi baba tko al tko ne zameriš :D

49106 je izjavil:

Nekaj kar je popolnoma postranskega pomena pri tej zadevi. Sploh zato, ker nekateri tudi 'vozijo kot babe' in se marsikatero drugo stvar pocnejo 'kot babe'.

vostok_1 je izjavil:

Če se zaradi tega užališ in odnehaš je predvsem tvoj problem. Če ne želiš, da te zmerjajo se jim bodisi zoperstavi ali jim pokaži fakiča. Zmerjanje ne pozna spola, bodo že našli primerno besedo.
Da ima beseda konotacijo ženske je IMO predvsem odraz, da se tem idjotom ne da preveč razmišljat in uporabijo prvo povezavo, ki jo vidijo.

Tle ne gre za to, a sem jaz ali pa kdorkoli drug uzaljen, ce ga zmerjajo. Nikomur ni popolnoma vseeno, ce ga drugi zalijo, se najmanj pa otrokom. In tle je problem. "Nehaj jokat, deres se k ena baba." Tega se uci otroke ze od majhnega.

Otrokom se razlaga, da zenske delajo nekatere stvari slabse od moskih in da je to slabo. Tukaj je pa glavni problem. To, da zenske delajo nekatere stvari drugace, ni nic slabega in zaradi tega ni nobena zenska manj vredna. S tem, ko nekomu recemo, da dela nekaj 'kot baba' naredimo vec skode zenskam, kot si marsikdo predstavlja.

Sicer je pa ze Vikingom bilo jasno, da so zenske bile povsem enakovredne moskim.

http://www.natureworldnews.com/articles...

Problem je v tem, da se deklice vzgaja odete v vati, fantki pa se lahko igrajo v peskovniku. Če mamica deklici kupuje roza krilca in jo šminka, je jasno, da ta ne bo znala pravilno metati žoge - če sploh, da ja ne bi nohtov polomila.

Vzgoja s strani očetov pa je praviloma bolj groba in aktivna; že navsezgodaj začnejo z metanjem žoge.

Seveda je vse odvisno od tega, koliko časa starš posveti vzgoji otroka. Če je fotr samo na šihtu, domov pa hodi le spat, motr pa kuha, gospodinji in klepeta s sosedami, je jasno, da bodo otroci deležni neenakomerne vzgoje.

Da ne govorim o samohranilcih in samohranilkah. Otroci, ki so deležni pretežno očetove vzgoje, so (splošno gledano) manj poženščeni kot otroci, ki so deležni materine vzgoje (v kolikor je mama bolj ženstvenega tipa).

Mipe> Problem je v tem, da se deklice vzgaja odete v vati,

Problem je, da _nekateri_ otroke vzgajajo narobe.

Mipe> Da ne govorim o samohranilcih in samohranilkah. Otroci, ki so deležni pretežno očetove vzgoje, so (splošno gledano) manj poženščeni kot otroci, ki so deležni materine vzgoje (v kolikor je mama bolj ženstvenega tipa).

Neverjetno, kako skrajno temeljito nimate pojma o teh rečeh.

Invictus ::

Mipe je izjavil:

Da ne govorim o samohranilcih in samohranilkah. Otroci, ki so deležni pretežno očetove vzgoje, so (splošno gledano) manj poženščeni kot otroci, ki so deležni materine vzgoje (v kolikor je mama bolj ženstvenega tipa).

True that ...

Sploh o samohranilkah ... Otroka na vsak način zvijajo v vato, nikoli ne naredi nič narobe, vse so drugi krivi. Idealni pogoji za patološkega narcisa.

Fotri pa otroke vržemo na igrala, pa naj plezajo, skačejo, se potolčejo, strgajo kako cunjo. Če ima tak fotr normalno babo, mu ne bo težila.

Sam gledam kake otroke svojih kolegov. Tam, kjer fotr doma samo visi pred TV, računalnikom ali na čikih, so otroci tako štorasti da me kar srce boli. Mame ne bodo otrok spravile v šport, ker so ponavadi tudi same prelene da bi z njimi laufale okoli. No ja, potem jih vpišejo na tisti šport, ki jim najbolj ustreza zaradi kofetov s kolegicami.

Fotri, dajte bi več s svojimi otroki. Brez računalnika in z žogo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype je izjavil:

Mipe> Problem je v tem, da se deklice vzgaja odete v vati,

Problem je, da _nekateri_ otroke vzgajajo narobe.

Se strinjam. Problem je le v tem, da _nekateri_ v tem primeru predstavlja nemajhen odstotek vseh staršev. Odstotek debelih otrok narašča, učitelji telovadbe in zdravniki opozarjajo na vse manjšo fizično aktivnost otrok itd.

Če sam aktivno vzgajaš svoje otroke, super. Vendar si žal v manjšini.

Mipe> Da ne govorim o samohranilcih in samohranilkah. Otroci, ki so deležni pretežno očetove vzgoje, so (splošno gledano) manj poženščeni kot otroci, ki so deležni materine vzgoje (v kolikor je mama bolj ženstvenega tipa).

Neverjetno, kako skrajno temeljito nimate pojma o teh rečeh.

Seveda kot samohranilec sam veš najbolje. Oh wait...

Lej, moji zaključki pač izvirajo iz ocene trenutnega stanja oz. splošne slike. Za razliko od nekaterih, ki verjamejo samo to, kar vidijo, vidim splošno sliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Mipe> Seveda kot samohranilec sam veš najbolje. Oh wait...

Seveda kot nekdo, ki kdaj tudi prebere kakšen znanstven članek, vem bolje. Najbolje ne, ker to področje ni moja osnovna kompetenca.

Mipe> Lej, moji zaključki pač izvirajo iz ocene trenutnega stanja oz. splošne slike.

Ne, tvoji zaključki izvirajo iz predsodkov (po domače radi temu rečete zdrava kmečka pamet) in nimajo nobene podlage v dejstvih.

Invictus> Sploh o samohranilkah ... Otroka na vsak način zvijajo v vato, nikoli ne naredi nič narobe, vse so drugi krivi. Idealni pogoji za patološkega narcisa.

Očetje pa otroke vedno pretepajo in spolno zlorabljajo, pa nihče ničesar ne naredi.

Mipe> Če sam aktivno vzgajaš svoje otroke, super. Vendar si žal v manjšini.

Ne, nisem, samo ti nekaj trdiš, ne da bi sploh preštel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Seveda kot nekdo, ki kdaj tudi prebere kakšen znanstven članek, vem bolje.

Ni treba, da razlagaš na široko - samo kak tak članek prilepi, pa bomo že sami presodili, če imajo tvoji argumenti težo.

Mipe> Ni treba, da razlagaš na široko - samo kak tak članek prilepi, pa bomo že sami presodili, če imajo tvoji argumenti težo.

Argumenti niso moji. Mene samo skrbi, da bo kdo resno vzel tvoje pisanje in tudi pri sebi utrdil predsodke, ki so že tako izjemno škodljivi.

Samohranilske starše povezuje izključno ena lastnost: Da nimajo partnerja, ki bi pomagal pri vzgoji (še vedno pa lahko imajo starše, prijatelje ali pa le dobro varuško). Na to, kako vzgajajo otroka, samohranilstvo nima nobenega globalnega vpliva (je pa jasno, da so specifične situacije lahko zoprne in imajo lastnosti, o katerih tako radi nakladate).

Tako kot je predsodek, da so edinci grozno razvajeni, se tudi otroke samohranilcev pogosto popolnoma po nepotrebnem stigmatizira.

Pa bicikl so mi tut ukradl arijci, ne črnci.

Phantomeye ::

BigWhale je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Tle ne gre za to, a sem jaz ali pa kdorkoli drug uzaljen, ce ga zmerjajo. Nikomur ni popolnoma vseeno, ce ga drugi zalijo, se najmanj pa otrokom. In tle je problem. "Nehaj jokat, deres se k ena baba." Tega se uci otroke ze od majhnega.

Otrokom se razlaga, da zenske delajo nekatere stvari slabse od moskih in da je to slabo. Tukaj je pa glavni problem. To, da zenske delajo nekatere stvari drugace, ni nic slabega in zaradi tega ni nobena zenska manj vredna. S tem, ko nekomu recemo, da dela nekaj 'kot baba' naredimo vec skode zenskam, kot si marsikdo predstavlja.

Sicer je pa ze Vikingom bilo jasno, da so zenske bile povsem enakovredne moskim.

Se strinjam, včasih gre tudi tako daleč, da ženske same uporabljajo tovrstno zmerjanje. "As dec as baba".

thramos ::

thramos je izjavil:

Act like a girl

Sporocilo, ki ga nosi reklama se vedno ostaja resnicno.

Zakaj že imamo ločena športna tekmovanja. Bi bilo bolje, če bi bila tekmovanja unisex? Rezultati kažejo, da ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Messiah> Bi bilo bolje, če bi bila tekmovanja unisex? Rezultati kažejo, da ne.

Rezultati kažejo, da se moški bojijo tega, da bo zmagala ženska.

Aja, kje pa?

Tek na 100m? Najboljši ženski čas na zadnjih OI(gledano unisex), je šele 52.

Skok v daljino? Zlata medalja Brittney Reese 7.12m. Meja za finale v moški konkurenci je bila 7.92m

Skok v višino? Zlata medalja Anna Chicherova 2.05m. Moški so z 2.16m začeli kvalifikacije :D

(suhcena Tatyana Lysenko) met kladiva je ena izmed redkih disciplin, kjer spol ne igra vloge pri rezultatu, in bi čist komot tekmovali skupaj. Ni pa to nikakršno pravilo, saj naprimer met sulice pokaže premoč nasprotnega spola.

Tko je če baba meče k dedc :D
http://www.olympic.org/videos/hammer-th...

Pri metu kladiva je bolj pomembna kontrola kot fizična moč. Če bi kladivo metali brez vrtenja, potem bi bili moški v občutni prednosti.

Loocas ::

(suhcena Tatyana Lysenko) met kladiva je ena izmed redkih disciplin, kjer spol ne igra vloge pri rezultatu, in bi čist komot tekmovali skupaj. Ni pa to nikakršno pravilo, saj naprimer met sulice pokaže premoč nasprotnega spola.

ah dej no.. pri ženskih metih krogle so same krogle precej lažje, kot pri moških.
Matev - najslabši troll vseh časov

Hm, res je:
The men's hammer weighs 16 pounds (7.257 kg) and measures 3 feet 11 3/4 inches (121.5 cm) in length and the women's hammer weighs 8.82 lb (4 kg) and 3 feet 11 inches (119.5 cm) in length.[1] Like the other throwing events, the competition is decided by who can throw the implement the farthest.

Hammer throw @ Wikipedia

Praktično pol lažje kladivo in že so enake moškim!

Phantomeye ::

Sej sploh ni point, da so najboljši moški boljši od najboljših žensk. Dejstvo je, da ženske niso nesposobne in šibke. In tiste zmerljivke 'mečeš kot punca' imajo negativno konotacijo.

Messiah> Aja, kje pa?

Rekorderka na 300 milj brez postanka je trenutno še vedno ženska, na primer, ker so moški taki pusiji, da tega ne morejo pretečt, ne da bi po poti spančkali. Na drugem mestu je tudi ženska, tretjega mesta pa ni.

PrimozR ::

To samo pomeni, da se ženska v nekaj zapiči in to naredi, ne glede na smiselnost tega početja. Moški recimo vzame kolo, avto, avion, itd. ;)

garamond ::

jype je izjavil:

Messiah> Aja, kje pa?

Rekorderka na 300 milj brez postanka je trenutno še vedno ženska, na primer, ker so moški taki pusiji, da tega ne morejo pretečt, ne da bi po poti spančkali. Na drugem mestu je tudi ženska, tretjega mesta pa ni.
Z drugimi besedami, zadnje in predzadnje mesto si delita ženski :D

Skratka, večina moških vas očitno zelo težko sprejme dejstvo, da ne le vi sami, ampak _noben_ moški na svetu ne zmore takšnega napora.

Žalostno, da se definirate s takšno neumnostjo, hkrati pa potem tudi ni tako zelo nenavadno, da se vas toliko obremenjuje z velikostjo in obliko posameznih delov telesa. Kultura, ki iz te obsesije izhaja, je po pričakovanjih skrajno primitivna.

49106 je izjavil:

Zakaj že imamo ločena športna tekmovanja. Bi bilo bolje, če bi bila tekmovanja unisex? Rezultati kažejo, da ne.

Locena tekmovanja imamo zato, ker za enakovrednost spolov ne primerjamo sportnih rezultatov. A vam to res ni jasno?

jype je izjavil:

Skratka, večina moških vas očitno zelo težko sprejme dejstvo, da ne le vi sami, ampak _noben_ moški na svetu ne zmore takšnega napora.

Žalostno, da se definirate s takšno neumnostjo, hkrati pa potem tudi ni tako zelo nenavadno, da se vas toliko obremenjuje z velikostjo in obliko posameznih delov telesa. Kultura, ki iz te obsesije izhaja, je po pričakovanjih skrajno primitivna.

Sicer me to sploh ne neki zanima, ampak si pozabil dodat "yet", ker drugače gre za seksistično izjavo.

Ne, ne, js nism rasist, sam ciganov pa res ne maram.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Kaj pa maš proti ciganom?

Nič. To, da sta ženski slučajno na nekem področju prvi, ne pomeni ničesar o tem, kaj lahko posameznik, spol gor ali dol, naredi iz sebe.

Marsikdo bo sicer trdil, da so te reči odvisne od genetike, ampak to ne drži: Obe ženski sta genetsko gledano bistveno dlje od ultramaratonskih genov plemen, ki na take razdalje tečejo za zabavo, pa ju _niti oni_ trenutno ne morejo premagati. Človeška populacija je dovolj velika, da statistična verjetnost izjemne primere praktično zagotavlja, naša sposobnost zagotavljanja družbenega življenskega standarda pa zelo poveča tudi možnosti, da bodo ljudje razvijali sposobnosti, ki niso ključne za njihovo preživetje.

Skratka, uporabljanje argumenta, da so moški boljši, ker da so močnejši, je v resnici popolnoma enak pojav kot rasizem - ženske se poskuša na bolj ali manj očiten način dehumanizirat, da bi tako lahko upravičili vse vrste nasilja nad njimi.

Razlika med povprečno žensko in povprečnim moškim je manjša, kot razlika med dvema naključno izbranima moškima ali ženskama. Tisti, ki ne razumejo posledic tega dejstva, radi gojijo predsodke o tem, kako so lastnosti med seboj povezane.

Če stavek "cigani kradejo barvne kovine" v nekaterih primerih drži, to ne pomeni niti tega, da cegani pokradejo največ barvnih kovin, kaj šele to, da bi bili edini, ki to počnejo, ali pa da to počne znaten delež pripadnikov te etnične skupine.

No, saj veš, da to sploh ni bil moj point. Ampak vem, da ne ciljaš name.
Ultramaratoncev še ni tam, niso pa izključeni seveda...that's all.

V resnici si želel napisat, da je zgolj slučaj, da še ni nobena ženska premagala vseh moških v vseh športih, ane?

Okapi ::

Naj te potolažim, da tudi marsikateri tip, meče kt ena baba.
Točno to sem jaz v živo slišal. Smo metali ročne granate, zaresne, pri vojakih. To smo počeli iz posebej za to načrtovanega betonskega rova. Vzame "soborec" granato v roke, zamahne z roko nazaj, po nesreči kresne v zadnji del rova ter granato izpusti iz rok. Ampak je bilo dobro poskrbljeno za varnost. Vojaka je med metanjem častnik držal za opasač, da ga je lahko v primeru nesreče takoj potegnil v svoj del rova, tla rova so bila pa narejena tako, da se je granata skotalila v nekakšen bunker in tam brez škode počila. Ampak je bilo, kot je potem razlagal ta mojster, nekaj sekund vseeno napeto, ker ni vedel, kam točno je padla granata in kaj se bo zgodilo.

O.

BigWhale je izjavil:

Locena tekmovanja imamo zato, ker za enakovrednost spolov ne primerjamo sportnih rezultatov. A vam to res ni jasno?

Enakovrednost in segregacija res ne gresta ravno z roko v roki, šport gor in dol.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64083738 (74727) vostok_1
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26644875 (40425) vostok_1

Več podobnih tem