Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Sony XDR-F1HD
Kje kupiti Sony XDR-F1HD
veso266 ::
Dober dan zanima me kje kupiti Sony XDR-F1HD FM/AM/HD Radio: http://ham-radio.com/k6sti/xdr-f1hd.htm stvar je žal ukinjena rad pa bi nekje kupil še čisto novega in neuporabljenega
na amazonu so vse zaloge pošle že pred časom tako da je na voljo le še uporabljen (s praskami, brez škatle, dalinca in vseh pripomočkov) rad pa bi še čisto novega in da bi dostavljali v Slovenijo
Upam da mi lahko kdo svetuje pri tem
PS: saj televizorjev na katodno cev tudi ne proitzvajajo več pa se da dobit še čisto nove
PS2: HD Radio je standard v Združenih Državah amerike (to je tako kot v evropi DAB in DAB+ le da uporablja AM/FM Band in je v lastništvu (na internetu ni podatkov o tem protokolu kako deluje in take reči))
Lep pozdrav
na amazonu so vse zaloge pošle že pred časom tako da je na voljo le še uporabljen (s praskami, brez škatle, dalinca in vseh pripomočkov) rad pa bi še čisto novega in da bi dostavljali v Slovenijo
Upam da mi lahko kdo svetuje pri tem
PS: saj televizorjev na katodno cev tudi ne proitzvajajo več pa se da dobit še čisto nove
PS2: HD Radio je standard v Združenih Državah amerike (to je tako kot v evropi DAB in DAB+ le da uporablja AM/FM Band in je v lastništvu (na internetu ni podatkov o tem protokolu kako deluje in take reči))
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rtl-Sdr TunerOddelek: Zvok in slika | 3732 (2239) | veso266 |
» | Kateri DAB + radio vmesnik/tuner?Oddelek: Zvok in slika | 7626 (6378) | nokia6310 |
» | Digitalizacija (DVB-T, DVB-S, DVB-C)Oddelek: Zvok in slika | 1509 (1413) | hojnikb |
» | Zune HD prihaja 15. septembraOddelek: Novice / Ostale najave | 5672 (3525) | techfreak :) |