Forum » Kaj kupiti » rabljen surface pro 1 128gb
rabljen surface pro 1 128gb
chrispy ::
Pozdravljeni!
imam možnost da kupim rabljen surface pro 1. za okoli 550€. Skupaj s touch cover dodatkom. Mislite da se mi splača? Saj bi rad imel nekaj malo bolj prenosnega, hkrati pa bi še zmeraj imel "moč" da ga doma priklopim na večji ekran za razne word/excel/mail/visual studio/itd... Kolikor sem bral na internetu je folk kar zadovoljen. Kaj pa vaše mnenje?
imam možnost da kupim rabljen surface pro 1. za okoli 550€. Skupaj s touch cover dodatkom. Mislite da se mi splača? Saj bi rad imel nekaj malo bolj prenosnega, hkrati pa bi še zmeraj imel "moč" da ga doma priklopim na večji ekran za razne word/excel/mail/visual studio/itd... Kolikor sem bral na internetu je folk kar zadovoljen. Kaj pa vaše mnenje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XENON HID KIT za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20679 (19247) | Clubraider |
» | Slab DL ko je v uporabi sekundarni PCOddelek: Omrežja in internet | 2801 (2420) | grašek |
» | Nova anketa: tablico že imate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 22711 (17083) | roCkY |
» | Najhitrejša AGP grafična karticaOddelek: Novice / Grafične kartice | 7839 (5510) | Spock83 |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8530 (7329) | šernk |