Forum » Kaj kupiti » Laptop cooling pad za Toshiba Satellite L550-11c
Laptop cooling pad za Toshiba Satellite L550-11c
worteleven ::
Zdravo.
Rabim dober cooling pad za laptop Toshiba Satellite L550. Prenosnik je 17 inčni zato mora biti "podloga" dovolj velika. Rabim vašo pomoč pri izboru, ker se sam niti malo ne spoznam na te zadeve (kar se tiče cooling padov in laptopov). Seveda cena mora biti primerna, tam do 25-30€ recimo in pa da je zadeva dobavljiva (da ni tak ki se ga da dobit samo na newegg :D). Hvala!
Rabim dober cooling pad za laptop Toshiba Satellite L550. Prenosnik je 17 inčni zato mora biti "podloga" dovolj velika. Rabim vašo pomoč pri izboru, ker se sam niti malo ne spoznam na te zadeve (kar se tiče cooling padov in laptopov). Seveda cena mora biti primerna, tam do 25-30€ recimo in pa da je zadeva dobavljiva (da ni tak ki se ga da dobit samo na newegg :D). Hvala!
lonewolf_ ::
http://lmgtfy.com/?q=best+cooling+pad+f... ...
Karkoli bo bolje, že če ga s čim podložiš, da je vsaj 1cm od površine.
Karkoli bo bolje, že če ga s čim podložiš, da je vsaj 1cm od površine.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Verjetno da če bi kaj pametnega našel na googlu, ne bi tukaj spraševal. Kaj ti misliš?
Med TOP 10 cooling padi, so sami takšni, ki niso dobavljivi v Sloveniji, ali pa je cena čez 35€, kar pa če prebereš moj post, vidiš da je nesprejemljivo. Zato sprašujem, če kdo ve za kakšnega ki je dober za to ceno, oziroma zna kaj povedati iz lastnih izkušenj.
plus to da jih ima večina ventilator na sredini, kar mi čisto nič ne pomaga.
Med TOP 10 cooling padi, so sami takšni, ki niso dobavljivi v Sloveniji, ali pa je cena čez 35€, kar pa če prebereš moj post, vidiš da je nesprejemljivo. Zato sprašujem, če kdo ve za kakšnega ki je dober za to ceno, oziroma zna kaj povedati iz lastnih izkušenj.
plus to da jih ima večina ventilator na sredini, kar mi čisto nič ne pomaga.
lonewolf_ ::
Kaj pa misliš, kje bi jaz našel drugje kot na googlu? Samo verjetno bi zabil 20x več časa v iskanje po vseh možnih trgovinah.
Stojalo si lahko nardiš tudi iz kartona, porabiš kakšen star ventilator in adapter.
http://www.computeruniverse.net/en/prod... s poštnino pod 35€, ventilator ni na sredini.
Stojalo si lahko nardiš tudi iz kartona, porabiš kakšen star ventilator in adapter.
http://www.computeruniverse.net/en/prod... s poštnino pod 35€, ventilator ni na sredini.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Noben ni rekel da bi TI moral... Zato sem napisal za kateri laptop gre, da lahko morda nekdo, ki ima istega, pove kaj iz svojih izkušenj, ne pa da vsak nekaj lapa po svoje ;)
Sem že našel, hvala vseeno.
Sem že našel, hvala vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop cooling padOddelek: Kaj kupiti | 2081 (938) | dela |
» | Undervolt GPU na laptopuOddelek: Strojna oprema | 765 (687) | Pebkac |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4780 (3549) | solatko |
» | Prenosnik hlajenje (cooling pad)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1311 (1207) | Pr1m3 |
» | Pregrevanje radeona 9700 mobility ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (850) | dmalis |