Forum » Pomoč in nasveti » zamrzovanje računalnika
zamrzovanje računalnika
Ata Smrk ::
Živjo imam problem da mi računalnik kar naenkrat zamrzne. potem ga resetiram in ponovno deluje nekaj časa (cca 1 tedn)nato pa ponovno zamrzme. To se zgodi le ko igram fifo 14. ima kdo kakšen nasvet??
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
BorutK-73 ::
delfinus ::
Hoj.
Testiranje rama: memtest
Testiranje obremenitve CPUja: prime95
Se kaj navija? Ce se ne, kljub vsemu povisaj malce voltazo CPUju in Ramu. Vendar pozor, je treba najprej vedet kater CPU in RAM imas in kaj je se varna meja.
Lahko je tudi problem v napajalniku, da pocasi izdihuje.
Lahko je problem tudi na maticni.
lp, d.
Testiranje rama: memtest
Testiranje obremenitve CPUja: prime95
Se kaj navija? Ce se ne, kljub vsemu povisaj malce voltazo CPUju in Ramu. Vendar pozor, je treba najprej vedet kater CPU in RAM imas in kaj je se varna meja.
Lahko je tudi problem v napajalniku, da pocasi izdihuje.
Lahko je problem tudi na maticni.
lp, d.
Ata Smrk ::
oj nekaj čase me ni bolo na računalniku. sem čisti začetnik in na računalništvo se ne spoznam najbolje tako da bi vas prosil če mi skozi vsak korak napišete tudi navodila kako naj kaj naredim. hvala. Torej kje pogledam katere komponente imam??
BorutK-73 ::
Speccy za komponente
http://www.filehippo.com/download_specc...
Za temperature odpri "Open Hardware Monitor" in spremljaj temperature, imaš 3 stolpce: trenutno, minimalna in maximalna dosežena temperatura.
http://www.filehippo.com/download_specc...
Za temperature odpri "Open Hardware Monitor" in spremljaj temperature, imaš 3 stolpce: trenutno, minimalna in maximalna dosežena temperatura.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura procesorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5551 (2315) | LuIK |
» | Program za merjenje temperature rač. komponentOddelek: Programska oprema | 1154 (914) | dukedl |
» | HP overheatingOddelek: Pomoč in nasveti | 7028 (6410) | fr4nc |
» | predelava ventilatorja grafične?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1057) | SloBiscuit |
» | Temperature v računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 5474 (3078) | barocco |