Forum » Pomoč in nasveti » Čuden problem
Čuden problem
particle ::
PC sem razstavil, očistil, menjal termalno pasto itd..
Ko sem ga prižgal nazaj, vse deluje OK, samo nastal je čuden problem. Na tem forumu, in še na parih drugih straneh, so sedaj vse teme podčrtane. Ko hoovram z miško čez text, pa črta spodaj zgine. Se pravi ravno obratno, kot bi moralo biti. Anyone?
Prilagam screenshot.
Ko sem ga prižgal nazaj, vse deluje OK, samo nastal je čuden problem. Na tem forumu, in še na parih drugih straneh, so sedaj vse teme podčrtane. Ko hoovram z miško čez text, pa črta spodaj zgine. Se pravi ravno obratno, kot bi moralo biti. Anyone?
Prilagam screenshot.
Jah men se to ne zdi ok. Prej ni bilo tako. Text ni bil podčrtan, ampak se je črta spodaj naredila samo ko si šel z miško čez.
delfinus ::
Jaz imam tocno tako od zmeraj. Browser je Mozila Firefox 31 in bela tema v Slo-Tech nastavitvah. Saj moras videt kje je clickable link, ne pa, da se ga isce z misko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Mam chrome že dolgo. Pa sej ni fora da iščem link Sam grdo mi zgleda, ker nisem navajen tako. +Text se težje bere.
lonewolf_ ::
Nastavi si črno temo, pa ti bo lažje brat. Glej ga zlomka, text bo še vedno podčrtan.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
oemdzi ::
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Opkow ::
Pobrisi cache.
Drugace, ce preklopim na belo temo, so pri meni linki vedno podcrtani. Je pa res, da je nekoliko vecji razmak, kot je pri tebi.
Drugace, ce preklopim na belo temo, so pri meni linki vedno podcrtani. Je pa res, da je nekoliko vecji razmak, kot je pri tebi.
betmen ::
a mi lahko kdo pomaga?
Tale gumb hočem narediti, da ko ga klikneš, da odpre spletno stran
jaz amater poskušam z raznimi forami, pa mi ne rata. ena od for, ki je skoraj ratala:
Sam je problem, ker se napisa "nazaj" na gumbu ne vidi... krneki
Tale gumb hočem narediti, da ko ga klikneš, da odpre spletno stran
<button type="button" class="btn btn-primary" data-dismiss="modal"><i class="fa "></i>Nazaj</button>
jaz amater poskušam z raznimi forami, pa mi ne rata. ena od for, ki je skoraj ratala:
<button type="button" class="btn btn-primary"><a href="http://www.google.com"><i class="fa "></i>Nazaj</button>
Sam je problem, ker se napisa "nazaj" na gumbu ne vidi... krneki
garamond ::
Poskusi s tem:
<a href="https://google.com" class="btn btn-primary"><i class="fa "></i>Nazaj</a>
Olórin ::
PC sem razstavil, očistil, menjal termalno pasto itd..
Prilagam screenshot.
torej imaš vse končno točno tako, kot bi moralo biti v štartu. Prej si imel nekaj zjebano, zdaj pa končno popravil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Olórin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cheap CPU coolerOddelek: Kaj kupiti | 3871 (3017) | m0LN4r |
» | PHP Pomoč!!Oddelek: Programiranje | 1721 (1142) | mirancar |
» | [Android (Netbeans)] - pomoč pri ustvarjanjuOddelek: Programiranje | 2005 (1395) | Marat |
» | Problem z front pageOddelek: Izdelava spletišč | 2057 (1863) | jack10 |