Forum » Elektrotehnika in elektronika » Preobremenjen adapter
Preobremenjen adapter
menjalnik ::
Zaradi moje površnosti sem preobremenil adapter in me zanima ali mu je še kaj pomoči ali ga zavržem? Namesto 12V, da od sebe 0,75V
bobby ::
ha ha,.. trenutno je fertik, dokler ga kak štromar v roke ne dobi,.. potem je veliak verjetnost, da bo oživel :)
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Adapter namenjen verjetno za sintesizer, vendar sem ga jaz porabil za nekaj drugegaČe ga kdo hoče popravit ga podarim sam pridite ponj
Okolica Lj. Nič ne smrdi varovalka je cela, par dni nazaj je še delal zdaj pa ne da nič več od sebe
negotiator ::
Okolica Lj. Nič ne smrdi varovalka je cela, par dni nazaj je še delal zdaj pa ne da nič več od sebe
če je še klasičen linearen usmernik, je verjetno šel primar na trafotu, drugače pa kak mosfet verjetno.
All easy problems have already been solved.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov pisarniški stol smrdi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12198 (6823) | LeQuack |
» | Indukcijska plošča (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29658 (21507) | mat xxl |
» | Beko kuhalna plošča - problem (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24134 (18547) | int47 |
» | Kako izmeriti smradOddelek: Loža | 4684 (3752) | dronyx |
» | Kolikokrat se vam na mesec kaj sesuje?Oddelek: Loža | 1517 (1009) | gzibret |