Forum » Elektrotehnika in elektronika » Elektrika omejitev
Elektrika omejitev
Šolar ::
Zanima me, če se kje lahko izve koliko V porabi računalnik in koliko jih lahko še za druge stvari (CHORD IM07 I (mikrofon))
Lp
Lp
XĐĐĐ
hojnikb ::
Da vidiš porabo (električne naprave ne "porabljajo" voltov) rabiš namenski merilnik
#brezpodpisa
Sorry hojnikb malo sem zmeden :D
Torej povabi 100V a kaj že
Pa se lahko v laptop priklopi ta mikrofon?
Mislite, da mi bo skuril napajalc?
Lp
Torej povabi 100V a kaj že
Pa se lahko v laptop priklopi ta mikrofon?
Mislite, da mi bo skuril napajalc?
Lp
XĐĐĐ
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Šolar ()
WaterBoy ::
Kupi nekaj takega, uštekaj pred utičnco, pol v to uštekaj razdelilc kamor imaš priključen računalnik pa ti bo pokazalo
francek1 ::
Računalnik voltov ne porablja, ampak potrebuje za svoje funkcioniranje....porablja watte...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Sorry no pa W
A pa mislite, da bi mi napajalc skuru?
Sej je enak kot če daš navaden mikrofon noter mar ne?
Lp
A pa mislite, da bi mi napajalc skuru?
Sej je enak kot če daš navaden mikrofon noter mar ne?
Lp
XĐĐĐ
techfreak :) ::
Kako si sploh prisel na idejo da bi mikrofon imel velik vpliv na porabo racunalnika?
Glede na to, da ni mikrofon za računalnik ampak za snemanje večinoma na mešalki, če ima 1.5 in ne 3.5 jack (sicer sem kupil pretvornik 3.5)
Lp
Lp
XĐĐĐ
jakan123 ::
Če ga boš priklopil na mikrofonski vhod bi moral delovati, sicer bo kvaliteta primerna vhodu na računalniku. Če boš priklapljal v linijski vhod boš pa potreboval še predojačevalec oz. mešalko.
imagodei ::
Glede na to, da ni mikrofon za računalnik ampak za snemanje večinoma na mešalki, če ima 1.5 in ne 3.5 jack (sicer sem kupil pretvornik 3.5)
Lp
Ja, če ima večji ror, teče več toka...
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev aktivnega zvočnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (988) | DamijanD |
» | Audio snemanje - vendo enak nivo glasnosti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 926 (709) | AnotherMe |
» | Mikrofon + zvočnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3703 (3337) | čuhalev |
» | Kateri mikrofon za snemanje diatonične harmonike?Oddelek: Zvok in slika | 2577 (2445) | Aeroplane |
» | ImpedancaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2304 (2082) | STASI |