Forum » Operacijski sistemi » acer aspire r7
acer aspire r7
oberskitona ::
Pozdravljeni
Imam težavo, računalnik acer aspire r7. Ker nima cd roma moram formatirat z usb ključem. Nikakor nemorem zagnati boota iz usb ključka. V biosu sem nastavil na usb kot prvi boot device, nikakor ne deluje poskusil sem preko boot manegarje z f 12 in mi ne da možnosti da bi bootal z usb ključka. Usb ključek normalno deluje kot boot v mojem prenosniku na acerju pa nikakor.
Ali je komu znano kaj naj še preizkusim da bi lahko računalnik normalno formatiral, rad bi razdelil disk na dve particije itd.
lp aleš
Imam težavo, računalnik acer aspire r7. Ker nima cd roma moram formatirat z usb ključem. Nikakor nemorem zagnati boota iz usb ključka. V biosu sem nastavil na usb kot prvi boot device, nikakor ne deluje poskusil sem preko boot manegarje z f 12 in mi ne da možnosti da bi bootal z usb ključka. Usb ključek normalno deluje kot boot v mojem prenosniku na acerju pa nikakor.
Ali je komu znano kaj naj še preizkusim da bi lahko računalnik normalno formatiral, rad bi razdelil disk na dve particije itd.
lp aleš
gddr85 ::
Za disk razdelit ne rabiš bootable usb, ampak lahko narediš v disk managerju. Torej shrink volume in potem new volume.
Če bi rad pa na novo instaliral winse pa lahko še enkrat nardiš bootable iso z rufus programom.
Če bi rad pa na novo instaliral winse pa lahko še enkrat nardiš bootable iso z rufus programom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
SimplTech ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1601) | Jirzy |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4387 (3553) | MasterKiD |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6670 (5991) | s6c-gEL |
» | Boot ključek se noče več butatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2426 (2136) | Oldi |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10030 (9479) | T-Majo |