Forum » Strojna oprema » prenosnik se ne polni
prenosnik se ne polni
mety12 ::
zivjo, mam naslednji problem...
baterija na prenosnem racunalniku se mi ne polni, le na vsake toliko casa ce pravilno nastavim kabel, torej ga moram malo zviti ali podobno nastaviti, da zacne svetit lucka za napajanje in ce tega ne naredim se racunalnik ugasne, kabel sem sprobala na drugem racunalniku in je polnil normalno.
zdaj pa ne vem a je kriva baterija al kaj?
hvala in lp
baterija na prenosnem racunalniku se mi ne polni, le na vsake toliko casa ce pravilno nastavim kabel, torej ga moram malo zviti ali podobno nastaviti, da zacne svetit lucka za napajanje in ce tega ne naredim se racunalnik ugasne, kabel sem sprobala na drugem racunalniku in je polnil normalno.
zdaj pa ne vem a je kriva baterija al kaj?
hvala in lp
mety12 ::
pa se eno vprasanje, racunalnik bi se moral popniti tudi ce baterijo vzames ven? ker mi jo v vsakem primiru ne polni
gddr85 ::
tebi očitno nagaja konektor v prenosniku, najbrž je dotrajan kontakt, ipd., ni problem v bateriji
crniangeo ::
pa se eno vprasanje, racunalnik bi se moral popniti tudi ce baterijo vzames ven? ker mi jo v vsakem primiru ne polni
Wait? whut ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
FX6300B ::
aja lej ne baterije ne fila saj jo vzameš ven in pa če vzameš baterijo ven in je priklopljen na kabel pri večini prenosnikov računalnik deluje kot če bi imel baterijo le če ga izklopiš neha delovati če ima pa baterijo in ga izklopiš bo še vedno deloval
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6477 (4162) | care20 |
» | PC se ne prižge, kako testirati matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1473) | loveJDM |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8670 (7179) | Steinkauz |
» | Na laptopu napačno kazanje baterijeOddelek: Strojna oprema | 1991 (1645) | Pyr0Beast |
» | Ob zamenjavi "cpu fan", se pc ne priŽgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1612) | nejcek74 |