Forum » Pomoč in nasveti » Radio izgubi postaje
Radio izgubi postaje
jjohny ::
Imam nov radio Aiwa CSD-FD89, kupljen v BigBangu. Ima digitalni tuner.
V spomin sem dal 6 postaj. Potem radia nisem prižgal približno 1 teden. Ko sem ga ponovno prižgal ni imel nobene postaje v spominu. Potem ga nisem prižgal 3 dni pa so vse postaje ostale v spominu. Kaj je problem? A naj ga nesem na servis?
lp, jani
V spomin sem dal 6 postaj. Potem radia nisem prižgal približno 1 teden. Ko sem ga ponovno prižgal ni imel nobene postaje v spominu. Potem ga nisem prižgal 3 dni pa so vse postaje ostale v spominu. Kaj je problem? A naj ga nesem na servis?
lp, jani
- premaknil: Predator ()
Opkow ::
In si 100% sure, da tacas ni vmes prislo do manjsega izpada el. napetosti?
Ker moj stolp (Sony) si zapomne samo 3 sekunde, potem pa pozabi, ce ne dobi takoj stroma.
Ker moj stolp (Sony) si zapomne samo 3 sekunde, potem pa pozabi, ce ne dobi takoj stroma.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Predator ::
jaz mam doma dva stolpa, en starejši ima zadaj ene baterije tudi če zmanjka elektrike si zapomni programe in uro, moj novejši stolp ( isto sony ) pa oboje "pozabi"
jjohny ::
Ja, tisti en teden sem ga imel izklopljenega iz elektrike. A ga torej ne smem izklopit iz elektrike?
Odzadaj ima predviden prostor za baterije, samo ne vem, če so te baterije, zato da ne izgubi spomina, ali so za napajanje radia tam kjer ni elektrike.
Verjetno obstaja nek časovni limit, po katerem brez elektrike izgubi spomin.
lp, jani
Odzadaj ima predviden prostor za baterije, samo ne vem, če so te baterije, zato da ne izgubi spomina, ali so za napajanje radia tam kjer ni elektrike.
Verjetno obstaja nek časovni limit, po katerem brez elektrike izgubi spomin.
lp, jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dab + radijski sprejemnik za normalno cenoOddelek: Loža | 8063 (6110) | OvCa77 |
» | Zanič Simobilovo omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5467 (4315) | jusv |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8689 (4992) | rini |
» | Maticna plosca v okvari?Oddelek: Strojna oprema | 911 (793) | Oldi |
» | Opel corsa in autoradioOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4564 (4375) | opc190 |