» »

Nujno: Partition Magic 7.0 mi je sesul particijo!!!

Nujno: Partition Magic 7.0 mi je sesul particijo!!!

Troteus ::

S Partition Magicom 7.0 sem nastavil, naj mi 16.5 gb NTFS particijo s 3.5 gb podatki skrči na 6.5. No, sredi defragmentiranja/prenašanja podatko mi pa javi napako in prekine operacijo. No, ko ponovno zaženem sistem, ugotovim, da tega razdelka sploh ni več na seznamu diskov v Raziskovalcu, zato grem v PM (Partition Magic) in vidim, da particija, ki sem jo malo nazaj krčil, je že razkrčena. In ji nastavim črko. In si jo ogledam z Raziskovalcem, kjer vidim, da pravzprav nobenega fajla ne manjka. Toda le na videz! Ko poskušam odpreti, mi dela le malokateri, večina ne. Ker so po vsej verjetnosti ostali na Unaalocated prostoru, ki je pred kratkim pripadal moji 16.5 gb particiji. PM očitno ni uredil koščkov datotek ter jih spravil v novo particijo, ker mi je perd končanjem abortal. Kaj mi je sedaj storiti? Ali se da proces nadaljevati?

rap3r ::

Dvomm da se da kar kol narest itak ti PM pove da je pamtn narest backup prej tko da...lahko probaš s kkšni programom k je za data recovery sam dvomm da bo kej...;(
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Djuro ::

Skorej zagotov ti bo pomagal Ontrack Data recovery. Sem tut ze skor mrtve diske in totalno unicene particije z njim resil. Se splaca probat, ce so ti podatki mili.

LP, Djuro

rap3r ::

To sm mislu ja sam se nism mogu spomnt! Problem zna bit sam v tem da ko ti je partition magic premiku podatke da ti ni šou čez z poškodovanimi datotekami ker pol se pa res nč neda ko gre enkrat fizično čez pol negre več, lahko gre pa tud "čez" kar pomen sam da se na začetku zapiše kje je datoteka, datoteka se pa na disku ne premakne...mah velik možnosti je najbolš da probaš...pa čim manj deli zdej na disku kej lahko narediš še slabš!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za pridobitev izbrisanih datotek

Oddelek: Programska oprema
356944 (6401) T_F_7
»

[Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
628109 (7193) buneech
»

Partition Magic-izguba particije in podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
81514 (1374) Pyr0Beast
»

Partition Magic Pro; težava z particijo tipa PqRP

Oddelek: Programska oprema
171143 (978) _vrag_
»

Norton ghost ---> pa je šla particija!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
141590 (1248) Stripy

Več podobnih tem