Forum » Loža » studij
studij
antonx ::
zivjo
sem star 31 let in ze doug cajta razmisljam ze dobrih 4 leta o studiju ker prej nism mogo zaradi finance
trenutno sem zaposlen, delam v svici in razmisljam da se vpisem na strojni studij ker me veseli in bi rad napredovau
ampak se vedno razmisljam ce bi studij koncau tuki v sloveniji ali pa v svici
ce bi se zdej vpiso , ko bi koncau bil bi star 34 ali 35 let prosim za nasvet ce sem res prestar ali pa takrat ko bi ga koncau pr 34 / 35 letih
za boljso sluzbo ali pa za iskanje boljse sluzbe
ce bi lahko v svoji branzi istrzo v svojem poklicu
ker v tujino sem so delat samo da si prisparam za studij in ga koncam tuki v sloveniji
lepo prosim za nasvet ker me je zacelo to morit sam prestar ali pa ne
prosim za nasvet:)):))
sem star 31 let in ze doug cajta razmisljam ze dobrih 4 leta o studiju ker prej nism mogo zaradi finance
trenutno sem zaposlen, delam v svici in razmisljam da se vpisem na strojni studij ker me veseli in bi rad napredovau
ampak se vedno razmisljam ce bi studij koncau tuki v sloveniji ali pa v svici
ce bi se zdej vpiso , ko bi koncau bil bi star 34 ali 35 let prosim za nasvet ce sem res prestar ali pa takrat ko bi ga koncau pr 34 / 35 letih
za boljso sluzbo ali pa za iskanje boljse sluzbe
ce bi lahko v svoji branzi istrzo v svojem poklicu
ker v tujino sem so delat samo da si prisparam za studij in ga koncam tuki v sloveniji
lepo prosim za nasvet ker me je zacelo to morit sam prestar ali pa ne
prosim za nasvet:)):))
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Si že isto sporočilo napisal v temo z isto tematiko: Sem pri 39 prestar za faks? .
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenje in delo v ŠviciOddelek: Loža | 41190 (17331) | klemen888 |
» | Inženir radiologije, DA/NEOddelek: Šola | 7071 (6706) | Rias Gremory |
» | Nov študij računalništva na FIŠ v Novem mestuOddelek: Šola | 14173 (12065) | Blinder |
» | Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 52310 (30821) | Unknown_001 |
» | Sem pri 39 prestar za faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11853 (8586) | Okapi |