Forum » Igre » Spletne igre
Spletne igre
El Toro ::
Mene zanima katere spletne igre igrate?
Zanima me igre kot so, lol, travian, vojna plemen in podobne katere ni potrebno inštalirati na računalnik.
Zanima me igre kot so, lol, travian, vojna plemen in podobne katere ni potrebno inštalirati na računalnik.
- spremenil: Mavrik ()
oo7 ::
Jaz sem nazadnje igral Travian ampak sem nehal, ker je to predrag šport Saj lahko igraš zastonj ampak potem težko konkuriraš tistim ,ki imajo zlatnike.
Mipe ::
Ker še nisem izgubil.
Duh.
Sicer pa so spletne igre potrata časa, ki pridejo v poštev samo ko ni pametnega za počet. Takrat pogledam na ArmorGames, če imajo kaj novega.
Duh.
Sicer pa so spletne igre potrata časa, ki pridejo v poštev samo ko ni pametnega za počet. Takrat pogledam na ArmorGames, če imajo kaj novega.
amacar ::
Runescape sem včasih igral. Ko sem se naveličal (2x, saj sem prvi račun prodal a sem si ga kasneje ponovno naredil) sem še račun lahko prodal za 10€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4:1 - konec človeške superiornosti v gojuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10036 (7830) | Jst |
» | [Hi-Fi] - Slike vaših sistemovOddelek: Zvok in slika | 11361 (4563) | Janac |
» | Travian T5Oddelek: Igre | 2335 (1570) | El Toro |
» | Office za Android je tuOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 10766 (8084) | MrStein |
» | Novo Slo-Tech ozadje za namizje :)Oddelek: Slo-Tech | 3790 (2594) | CaqKa |