Forum » Kaj kupiti » XFX TS vs PRO
XFX TS vs PRO
Specijalec ::
Zdravo,
zanima me katera vezija napajalnika bolj priporočate XFX TS ali XFX PRO...zanima me tudi če kdo ve kakšna je razlika med njima? ker sem malo gledal in sem opazil, da ima PRO vezija samo malo več priključkov...ali je to ednina razlika? iščem pa 550W oz. ga v ponedeljek že naročim, odločam se samo med tema dvema verzijama :).
Hvala za info!
zanima me katera vezija napajalnika bolj priporočate XFX TS ali XFX PRO...zanima me tudi če kdo ve kakšna je razlika med njima? ker sem malo gledal in sem opazil, da ima PRO vezija samo malo več priključkov...ali je to ednina razlika? iščem pa 550W oz. ga v ponedeljek že naročim, odločam se samo med tema dvema verzijama :).
Hvala za info!
hojnikb ::
TS je gold efficiency (sicer obstaja 550W verzija tudi v bronze verziji :/), PRO pa Bronze...
Druge pretirane razlike pa ni, razn cene.
Druge pretirane razlike pa ni, razn cene.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 87809 (7762) | OK.d |
» | Napajalnik (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 149078 (84737) | Riff |
» | Nov napajalnik-na kaj moram biti pozorenOddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1987) | d4vid |
» | Nov napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 7061 (6549) | Brias |
» | Razlika med procesorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 3152 (2855) | Brias |