Forum » Kaj kupiti » Parrot MKi
Parrot MKi
smash ::
Zanima me če ima kdo parrot napravo model, MKi9000 ali MKi9100 ali MKi9200.
1.
Zanima me ali te naprave znajo predvajati tudi glasbo, ki ni v audio knjižnici telefona, naprimer zvok, ki ga producira kakšna druga aplikacija na telefonu (igra, youtube,..).
V primeru, da to pri teh modelih ni možno, obstaja kaj drugega, ki zna predvajati čisto vse, akr sproducira telefon.
2.
Ali je možno poslušati glasbo preko bluetootha ali je potrebno telefon priklopiti na kabel.
3.
Zanima me tudi, ali je ojačevalec dovolj močan za poslušanje glasbe iz telefona (baje da imajo te naprave svoj ojačevalec).
4. Je kakšna slabost teh naprav? Načeloma bi se odločil za MKi9100.
1.
Zanima me ali te naprave znajo predvajati tudi glasbo, ki ni v audio knjižnici telefona, naprimer zvok, ki ga producira kakšna druga aplikacija na telefonu (igra, youtube,..).
V primeru, da to pri teh modelih ni možno, obstaja kaj drugega, ki zna predvajati čisto vse, akr sproducira telefon.
2.
Ali je možno poslušati glasbo preko bluetootha ali je potrebno telefon priklopiti na kabel.
3.
Zanima me tudi, ali je ojačevalec dovolj močan za poslušanje glasbe iz telefona (baje da imajo te naprave svoj ojačevalec).
4. Je kakšna slabost teh naprav? Načeloma bi se odločil za MKi9100.
- spremenilo: smash ()
Mavrik ::
Zanima me če ima kdo parrot napravo model, MKi9000 ali MKi9100 ali MKi9200.
1.
Če to tvoj telefon podpira (torej pošiljanje vsega zvoka preko A2DP) potem ja.
2.
Če tvoj telefon omogoča predvajanje glasbe preko A2DP protokola potem ja.
Načeloma moderni telefoni vsi podpirajo predvajanje glasbe preko A2DP, ostalih zvokov (kar niso klici) pa načeloma ne. Samo je odvisno od telefona, ne Parrota.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Daljinec na volanuOddelek: Na cesti | 2029 (1707) | Nummy |
» | Nakup prostoročne napraveOddelek: Na cesti | 3020 (2775) | St235 |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10317 (9245) | axee |
» | Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočateOddelek: Mobilne tehnologije | 9555 (8930) | milica |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9088 (7169) | sith |