Forum » Pomoč in nasveti » SLO navodila za Acer Iconia A1-810 7.9"
SLO navodila za Acer Iconia A1-810 7.9"
taro ::
Pozdravljeni
Zaradi cene sem naročil tablico preko Amazona in ker sem računalniško "polapismen" mi bi prav prišla SLO navodila.
Prosim za scan ali fotokopijo navodil (povrnem stroške) ali, če jih ima kdo na Notranjskem,Krasu ali Obali lahko pridem do njega, si jih izposodim za cca. urco, da pridem do najbližje fotokopirnice in jih potem takoj vrnem.
Prosim za morebitno informacijo najraje preko gsm ali SMS na 041 566 722, lahko tudi na mail.
Vnaprej se zahvaljujem tistemu, ki me bo "rešil" z navodili.
Zaradi cene sem naročil tablico preko Amazona in ker sem računalniško "polapismen" mi bi prav prišla SLO navodila.
Prosim za scan ali fotokopijo navodil (povrnem stroške) ali, če jih ima kdo na Notranjskem,Krasu ali Obali lahko pridem do njega, si jih izposodim za cca. urco, da pridem do najbližje fotokopirnice in jih potem takoj vrnem.
Prosim za morebitno informacijo najraje preko gsm ali SMS na 041 566 722, lahko tudi na mail.
Vnaprej se zahvaljujem tistemu, ki me bo "rešil" z navodili.
taro ::
Kaj pa vem, verjetno. Tablice nisem še dobil (naj bi v roku 10 dni).
Kaj pridejo navodila za operacijski sistem samo v ANG ali se dobijo tudi v SLO ?
Tablica pa ima oper.sistem Android 4.2 (Jelly Bean).
Kaj pridejo navodila za operacijski sistem samo v ANG ali se dobijo tudi v SLO ?
Tablica pa ima oper.sistem Android 4.2 (Jelly Bean).
popster ::
sej imas tisoče blogov in spletnih strani ki jih lahko prevedes z google translate.
vsak opisuje kak problem na katerega bos morda naletel.
vsak opisuje kak problem na katerega bos morda naletel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klik dela na AndroiduOddelek: Mobilne tehnologije | 12427 (4900) | Gogyto |
» | Free dosOddelek: Pomoč in nasveti | 25454 (18151) | stewo |
» | Tabletka MEDION® LIFETAB (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25508 (13403) | butkomutko |
» | Kako usposobiti 3G modem na android tablici??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2756 (2713) | _koki_ |
» | Linux Mandrake 9.1Oddelek: Operacijski sistemi | 1018 (900) | flipflop |