Forum » Pomoč in nasveti » Norton Ghost odpakiranje?
Norton Ghost odpakiranje?
jolandic ::
Sem na novo formatiral particijo C: in mam na D: ghost image (vse ntfs)
Ko sem zagnal z boot disketo, mi je dalo nek meni v katerem je vse z....sploh nism vedu kaj ali z particije ali s diska pobrat image?
Kako nardiš da ti iz image v d: kopira v c:?
Ko sem zagnal z boot disketo, mi je dalo nek meni v katerem je vse z....sploh nism vedu kaj ali z particije ali s diska pobrat image?
Kako nardiš da ti iz image v d: kopira v c:?
Lucio ::
žal moreš imet image fail na Fat particiji, saj boot disketa Ghosta ne zna brat NTFS (dos omejitev). Sicer se da, vendar s pomočjo dodatnih programov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lucio ()
WiseBear ::
itak da se da. izbereš partition/from image. pol klikneš na image ki si ga nardil in pole pod destination izbereš c particijo.
Lucio ::
če bi natančno prebral bi vidu da ima on image fail na NTFS particiji (D:), do katere pa se iz dosa žal ne da dostopat.
Drugače pa Ghost lepo dela tudi z NTFS particijami, problem je še enkrat poudarjam particija na kateri je image fail shranjen, ki je NTFS.
Drugače pa Ghost lepo dela tudi z NTFS particijami, problem je še enkrat poudarjam particija na kateri je image fail shranjen, ki je NTFS.
McNato ::
Norton Gost 2003 lepo prebere image tudi iz NTFS particije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: McNato ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7517 (5937) | thebaloh |
» | GhostOddelek: Programska oprema | 1622 (1505) | Jeronimo |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1591) | zee |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3594 (2824) | smirnof |
» | Image diska - a se da takga nardit? Npr GoBackOddelek: Programska oprema | 1419 (1267) | fm13 |