» »

Socialna pomoč - priloge

Socialna pomoč - priloge

draciel ::

Na vlogi za socialno pomoč piše da moram priložiti nekaj papirjev. Med njimi je tudi pogodba o prenehanju delovnega razmerja. Zaposlen sem pa bil več kot 18 mesecev nazaj ( leto in pol ). V tem času sem se preživljal s prihranki.

Torej, zanima me ali moram še vedno priložiti pogodbo o prenehanju delovnega razmerja. Te namreč nimam več, malo awkward pa bi bilo če bi moral it na firmo prašat če mi dajo kopijo le-te (tega zagotovo ne bi naredili), ker sem z njimi v kar "dobrih" odnosih. :|

Torej, nimam centa na računu, zadnje leto in pol sem živel od prihrankov. Bančne izpiske mam, vse mam, torej ali še vedno moram priložiti pogodbo o prenehanju delovnega razmerja?

Hvala za odgovore.

Isotropic ::

pejt na firmo, naj ti dajo kopijo. jebiga.
mogoce te celo ponovno zaposlijo.

AndrejS ::

Pogodba o prenehanju delovnega razmerja ? Sem dostikrat menjal službo in nikoli nisem dobil takšne pogodbe.

UNIVERZUM ::

@AndrejS Če ti odideš daš odpoved (običajno pisno), če ti delodajalec da odpoved ti da "pogodbo o prenehanju zaposlitve/delovnega razmerja", kjer je tudi naveden razlog zakaj delodajalec odpoveduje pogodbo.

@Draciel Kot je meni znano si omenjeno pogodbo predložil na zavodu za zaposlovanje, da si se lahko prijavil kot iskalec dela. Povprašaj tam.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

MIHAc27 ::

Tudi jaz nikoli... lahko bi dobil le priporočilo, a ga niti nisem rabil.

UNIVERZUM ::

Ja delodajalec je v primeru pogodbe za nedoločen čas dolžan tebi kot delojemalcu predložiti v podpis pogodbo o prenehanju delovnega razmerja. Neglede na razlog (krivdni ali poslovni) Zakaj? Da lahko uveljavljaš zakonsko določene pravice (delovno sodišče, prijava na zavod).

Četudi gre firma v stečaj in vsi vedo da je šla v stečaj (mediji pa to), ti mora dati pogodbo o prenehanju delovnega razmerja iz poslovnih razlogov.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konkurenčna klavzula (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17146075 (8033) Beli_Zajcek
»

Odpoved - Kaj moram vedeti?

2212026 (10273) mojca
»

Prekinitev delovnega razmerja z moje strani

194761 (3721) jan_g
»

Delovne naloge ki niso navedene v pogodbi o delu (strani: 1 2 )

5918216 (16278) NonPlusUltra
»

Prosim za nasvet: sporazumna odpoved

2810932 (10332) MadMicka

Več podobnih tem