» »

Punca

Punca

«
1
2

Demon71 ::

Pozdravljeni,

pred dobrim mesecem dni sva se z bivšo (takrat je bilo tako, da sva bila zgolj zaljubljena en v drugega ... tista otroška ljubezen ...), spet zbližala in sicer mi je bilo dovolj, da sva bila tako dolgo skregana (nekaj let). Ona je po dobri uri odgovorila, da sva lahko zopet prijatelja in še isti dan takrat smo šli ven in po resnici povedano mi je še vedno všeč in to zelo. Sem imel nekaj priložnosti, da bi bil s katero drugo ampak ji po domače povedano ni nobena kos.

Hitro sva si izmenjala telefonske številke in začela sva si pisat SMSe. Ona mi je potem še isti dan za lahko noč poslala :*. Jaz sem potem naslednje dni ji hotel povedat, da mi je še vedno všeč ampak nisem vedel, da je šla na počitnice za 2 tedna. Sedaj ko je že 2 tedna doma pa ubistvu ni bilo nikoli priložnosti, da bi ji to zunaj povedal tako, da sem ji mislim, da 3 dni nazaj napisal, da mi je še vedno všeč.

...Odgovora na to kar sem ji napisal nisem dobil. Njen dober kolega mi je rekel, da ni vedela kaj naj odpiše. Od takrat naprej mi nič več ne napiše in mi gre res na živce, ker ne vem kaj je narobe.

Aja, preden sem ji to napisal mi je ona zopet prva za lahko noč poslala :*. Naslednji dan, ko je pa šla kampirat pa še srčka ... tako, da ne vem kako je bilo to mišljeno.

Sem ji mogoče všeč pa ona ni pričakovala, da ji bom to tako hitro povedal? Ali pa se je enostavno ustrašla pa sedaj ignorira na polno. Kaj je najbolje sedaj narediti? Pustiti par dni, da me ona prva kontaktira, ker jaz sem ji sedaj v teh 3 dneh poslal sporočilo ampak ne odgovori.

lp
Demon

jype ::

Komot ti vsi po vrsti napišemo točno tisto, kar hočeš slišat, nihče od nas pa ne more vedet niti tega, kaj dekle misli, niti tega, kako bi se zveza lahko obnesla, če bi jo začel.

D3m ::

Move on.
|HP EliteBook|R5 6650U|

ZaphodBB ::

D3m je izjavil:

Move on.

Tako nekako.

You have been friendzoned. Zato pa ne ve kako naj ti odgovori, fino ji je da ima nekoga od kogar dobiva pozornost in si z njim polni čas, romantične zveze si pa ne želi s teboj. Oziroma verjetno ji godi, da ti je všeč - samo ti njej nisi.

111111111111 ::

D3m je izjavil:

Move on.

Se pridružujem in enkrat za spremembo se strinjam z jypom. :)

Sicer ne vem kaj ti bo mnenje neznancev pomenilo, ampak najboljše za realna tla, po bivši, je naslednja ženska, ki ti odpre nov svet. Upam, da bivša ni prva punca in če se grem malo psihoanalize, ji pri tebi ni všeč ravno to, da si z lahkoto dosegljiv. :)

Popravek: pa tudi z ZaphodBB ima prav. :)

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

A poklicat je pa ne moreš?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

harmony ::

Skoda ker ne obstaja kaksen smajli v obliki sredinca. To bi ji jaz poslal za lahko noc.

fantasycamp ::

Glede na to da ona tebi ne piše nazaj se vidi da te ne pogreša.

Lahko tudi da je skregana in te ima za second fiddle medtem pa z drugim okol uživa ti se pa doma skrbiš, ne bit MEHO!
Če si komu všeč to tudi pokažeš, če bi ti bil njej nekaj bi se borila zate.

Jaz bi bil na tvojem mestu super hladen, naj piše če sploh bo, daj jo na hladno, ker če jo ne boš te bo imela za drugo razrednega tipa ki je kot psiček ki skače za pozornost.

ZaphodBB ::

Dobro no, ne rabi bit vsak odnos "The Game".

Jaz bi fantu svetoval drugače, čisto vseeno je kdo prvi kontaktira - ti njo ali ona tebe. Če ji želiš kaj povedat, jo kontaktiraj. Lahko se probaš tudi iskreno pogovorit z njo o tem kar čutiš. Samo izbij si iz glave, da boš s tem dekletom imel zvezo.

Bi ti pa svetoval, da ohraniš pristne stike z njo. Ker prvič - jo imaš rad, četudi te bo bolelo ko bo ona z drugimi. In drugič, če ne moreš imet nje - imaš lahko njene prijateljice :).

Kot sem dejal, ostani v stikih z njo - vendar za božjo voljo nikar dekletom (in kasneje ženskam) ne piši, da jih ljubiš, ne govori jim tega, ne piši jim pesmi in ne kleči pred njimi z vrtnicami, ker je to bedasto. In nobena ženska noče bedastega tipa. Vse to lahko počneš, po osnovnem dvorjenju. Nikar pa ne misli, da boš na tak način osvojil žensko.

bambam20 ::

V drugo ne bo bolje. Sej vidiš, da se ji dobesedno jebe za tebe. MOve on ampak jeba je, ker gojiš čustva do nje.

harmony ::

@ZaphodBB
Zakaj bi jo že kontaktiral? Saj je že vse jasno. Poslal ji je sms, ona ni nazaj odgovorila, kaj pa bi še?

D3m ::

Boš najdu drugo. Ne skrbeti. Še sam sem jo pa je boljše, kot prej. Pa še fotr bom. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

ZaphodBB ::

harmony je izjavil:

@ZaphodBB
Zakaj bi jo že kontaktiral? Saj je že vse jasno. Poslal ji je sms, ona ni nazaj odgovorila, kaj pa bi še?

Zato ker sta prijatelja?

dragonlord ::

Pojdi naprej in jo pozabi!Malo ji je vsec da se smukas okoli nje..če bi hotela kaj več bi ti nakazala!

bambam20 ::

Ženske so lahko včasih zelo nesramne. Zavestno ali podzavestno? za koji k. rabi pošiljat takšne smeškote. To niso smeškoti prijateljstva.

neon21 ::

Ne se obremenjevat s tem. Če te bo želela te bo poklicala. Res pa je , da ne skoči takoj ko te bo poklicala kot nekakšen kuža. Če bo hotla kaj met ti bo povedala je pa fajn da te nebi slučajno vtrgalo pa ji začel na vlko pisarit pa gnjavit. Tam kje je ena jih je še 100. Če je tista ta prava bosta skup , če ne živi dalje, vsak je kdaj preživel noro zaljubljenost tudi ti jo boš. Je pa fajn da zaradi nje ne zapostavljaš druga dekleta. Fajn je če maš rezervo ;)

Wox ::

To je po vsej verjetnosti attention whoring. Nč bat. To ženske rade počnejo in jim ne gre zamerit. Ob pravem trenutku se da izkoristit za kakšen free fuk brez obveznosti. Luštna zadeva, sam ne gojit neka čustva do nje. Pravi moški jih itak ne. Ženske so potrošna roba.
Commodore 64

nwave ::

Move on, če je bivša je že z nekim razlogom bivša. Najbrž se "igra" s tabo oz. probava če te lahko šezmerom osvoji. Sploh glede na to, da ti je poljubčke pisala ko si ji iskreno povedal kako čutiš ni pa od nje več slišati. Sklepam da si prijazen fant, da se takole sekiraš glede nje kar pomeni da boš enkrat že našel tako punco ki te bo vredna. :)

Pa prekini kontakte z njo, od bivših ponavadi ni nič dobrega.

turk1990 ::

Nisem niti bral odgovore, ampak samo nekaj si zapovni, če bi bila res dobra, nebi bila bivša..:)

Jerry000 ::

ZaphodBB je izjavil:


Bi ti pa svetoval, da ohraniš pristne stike z njo. Ker prvič - jo imaš rad, četudi te bo bolelo ko bo ona z drugimi. In drugič, če ne moreš imet nje - imaš lahko njene prijateljice :).


A ni to malo čudno da bi mel njene prijateljice:)? Mislm...ker po tem si še nekako z njo v stiku. Nvem...zame bi je bivša bivša in njene frendice no go:)

Rias Gremory ::

Kok si pa star OP?

Pa btw ti nisi res zaljubljen pa ona ni tista prava, jih je lahko več glede na to da nas je 7 milijard.
Move on.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

ZaphodBB ::

Jerry000 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:


Bi ti pa svetoval, da ohraniš pristne stike z njo. Ker prvič - jo imaš rad, četudi te bo bolelo ko bo ona z drugimi. In drugič, če ne moreš imet nje - imaš lahko njene prijateljice :).


A ni to malo čudno da bi mel njene prijateljice:)? Mislm...ker po tem si še nekako z njo v stiku. Nvem...zame bi je bivša bivša in njene frendice no go:)

Glede na to, da sta očitno še relativno mlada tudi njuna veza ni bila neka prava veza. Pomojem sta se malo spoznavala in je bilo to to. On je njej nafilal ego in to je bil obseg njune zveze. Če sta sedaj prijatelja so njene frendice fair game, mogoče mu uspe še v njene hlače zlest. Samo ne na tak način, da ji bo po telefonu in SMSih govoril, da jo ima rad. :D

#000000 ::

Ajej SMS ljubaf, to ni to, pošl ji SMS prid k men tim neki pokazu.

Ko pride če pride, morš odprt nag, če ne vstopi v flet, nima veze, probu si in to je to.

ZaphodBB ::

Hahahaha. Nekje vmes je pa resnica :D

FlyingBee ::

upam, da nisi kje vejice napačno postavil, pa je zvenelo drugače kot si ti mislil, nikoli se ne ve, če se gre zaljubljenost preko SMS

D3m je izjavil:

Move on.

pravi recept za rešitev tega problema

Zgodovina sprememb…

Glugy ::

Punce so ena taka hecna stvar. Jz sm mel eno k je bla čist zgrožena kaj ji nč ne pišm (tko ene pol leta si nisva nč pisala) k je misnla da je ona vedno prva pisala mi pa sm ji pokazal da ni res, da je ona sam enkrat /dvakrat pisala prva. No in pač se mi je pol opravičla. Sam glej punce so navajene da se boriš za njih. To jim pokaže da si vredn. Ampak tle je neka meja spet, namreč na silo ne gre. Sam zato ker ti enga hočš še ne pomen da je prov da ti popusti in je s tabo. Kar morš nardit je da jo postanš vredn in da si ji zanimiv. Problem je tud ta enomesečna odsotnost (2x po 2 tedna), punce probajo zlo hitr it naprej. Morš razumet da je en kup fantov k bo vedno zapeljeval al pa se dobrikal puncam. Ne bi smel dopustit da bi do te odsotnosti pršlo oziroma bi mogu vsaj kak kratk sms ji napisat sam tok da bi vedla da mislš na njo.

Glede na to da kar si dejal bi lahko rekel da si zafrknil ampak ne zato da bi bilo kaj narobe ampak enostavno je tak tip punce veš. Namreč punca ki te zavrne ko iščeš potrditev tistga kar že vidš da se dogaja ji lahko unič romantiko in spontanost ki jo nekatere tako zelo potrebujejo. Srček in lupček pomeni naklonjenost in malo zatrapanost. V večini primerov ne pomen ljubezni. Pomen samo vzpodbudo da bi kej lahko bilo in da je temu naklonjena če položiš prave karte na mizo. Kar pa zna bit težko ker je vsak punca različna.
Glede na opisano predvidevam da bi moral se obnašat kot da je mimgrede pogovor in ne delat velikega pompa okol tega da jo maš rad in da ma ona tebe. Moral bi ji napisat kak srčk, kak poljubček, mogoče kej tazga. Nč pretiranga. A veš to da ti nekomu poveš da ga maš rad. To je boljš če nardiš na štiri oči. Ker potem je večja možnost da se bo soočla s tem in ti pokazala kaj si misl. Če ne z besedam pa z mimiko obraza in gestami telesa. Vem da je to velik težje ampak je potrebno. V tem elektronskem svetu je skoraj nemogoče dosečt pristnost četudi prejmeš odgovor ki ti je pri srcu po tekstu.

Jaz če bi bil na tvojem mestu se ne bi vdal. Če je punca vredna tega zakaj pa bi se. Pač probaš(pazi da ne boš vsiljiv) ampak si tud z razervo vzameš in si tud pripravljen na to da pač je morda že prepozno al pa da ji je kak drug stopil v glavo. Ampak glej jz če bi bil na tvojem mestu bi se ji povedal iskreno. Če nimaš možnosti da bi jo nagovoru na štiri oči, povabil na pijačko al kej podobnega bi bilo najbolj primerno da jo pokličeš (seveda ob primernem času) in ji poveš po resnic tak k veš, tak k čutš. Nevem ..glej ne poznam punce osebno ampak če nisi pripravljen kej ponosa tvegat si jo že zgubil.

ZaphodBB ::

Pa ženskam se pri dvorjenju ne govori "rad te mam", pol pa stoji kot lipov bog. Vsi želimo bit hot in privlačni. Zato je najbolje če jo zagrabiš in poljubiš, ko je primerna priložnost seveda. Ko dobiš od dejanja pozitiven odziv, pa lahko izlivaš svojo dušo. To je hot, to da ženski res vedet, da ti je privlačna.

#000000 ::

Ne vem kako zdej to mladina rihta, ko sem bil jest v teh letih, ni blo SMS sploh, tko da si poklicu in vprašu, alo a so tstari že šli na vikend, al pa mojih ni doma prid čimprej.

In to je blo to, romantiko smo pustil za kasneje, ni blo časa k lahko tastari pridejo ipd. uglavnem udri brigu na veselje in pust romantiko za kasneje, bo še dost časa za to.

vostok_1 ::

Jaz pa iščem izraz za moške, ki jim celotno življenje gravitira okoli žensk. Pri teh se skoraj vsak problem, da povezat nekako z ženskami.
Rabiš inspiracijo...ženske.
Želiš si razširit obzorje...ženske.
Želiš družbo...ženske.

Saj ženske so kul, ne rečem, sam taki moški pa totalno bedni.
Grow a f*cking sense of self, man.

neon21 ::

No sedaj si vido moška stališča glede tega. Fajn bi blo da bi se kakšna slo-tech punca oglasla in podala svoje mnenje :)

Map ::

Mogoče je dobr tut, da se začneš družit z njenimi prjatlcami in daš za kratek čas občutek, da ti ni več tako pomembna. Če bo postala ljubosumna bo kmalu odgovor.

Poleg tega pa ne čakat, ker puncam res ni problem dobit tipa. Danes ga sreča in se mu nasmeji, jutri mu pošlje srčka in to je to.

harmony ::

Punca pa zdej slo-tech bere in se krohota.

FlyingBee ::

vostok_1 je izjavil:

Jaz pa iščem izraz za moške, ki jim celotno življenje gravitira okoli žensk. Pri teh se skoraj vsak problem, da povezat nekako z ženskami.
Rabiš inspiracijo...ženske.
Želiš si razširit obzorje...ženske.
Želiš družbo...ženske.

Saj ženske so kul, ne rečem, sam taki moški pa totalno bedni.
Grow a f*cking sense of self, man.

najlepše pesmi in ostale umetnosti so nastale izpod rok moških, ki so imeli ženske kot glavni navdih

harmony ::

FlyingBee je izjavil:

pod rok moških, ki so imeli ženske kot glavni navdih

A to zarad ljubezni al so bli preveč potrebni in so imeli dosti desničarja?

FlyingBee ::

izvzeto iz teksta se ne šteje

zavedat se je tudi treba, da če bi tale punca odgovorila in bi bila zdaj par, bi kaj kmalu imel OP dost vsega in mu sploh več ne bi bilo toliko do nje, tako da ni drugega kot "move on"

Zgodovina sprememb…

neon21 ::

Fant najbolje pa bo , da sam ugotoviš kaj in kako. Skozi življenje se človek marsikaj nauči tudi napak. Vsaka šola nekaj stane.

FlyingBee ::

harmony je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

pod rok moških, ki so imeli ženske kot glavni navdih

A to zarad ljubezni al so bli preveč potrebni in so imeli dosti desničarja?

a levičar pa je "stranger" :-)

Scylla ::

Problem je v tem, da ko punca ugotovi da se lahko igra s tabo, da si njena "copata", dela s tabo kar se ji zahoče, nažalost je pa vse več moških, ki naseda na to..
No ja, priznam, tudi sam sem enkrat nasedel na to, in nikoli več...Kar se pa tiče avtorja teme, napako sta naredila že na začetku, ker je nemogoče da si bivši punci lahko prijatelj.
Mogoče bo trajalo nekaj časa, ampak sčasoma se vse podre in ugotovi, da to ni možno..Ti si hotel biti z njo, ona pa s tabo očitno ne, sicer bi bilo vse drugače.

neon21 ::

FlyingBee je izjavil:

harmony je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

pod rok moških, ki so imeli ženske kot glavni navdih

A to zarad ljubezni al so bli preveč potrebni in so imeli dosti desničarja?

a levičar pa je "stranger" :-)



Al pa oboje roki harač :D

Demon71 ::

Večer fantje,

najprej hvala vsakemu posebej za komentar. Pri meni je tako, da to punco poznam že od 5 leta naprej (jaz sem star 18, ona 16). Jaz nisem tak fantič, da bi z vsako bluzil (pa ne izgledam slabo), ker se mi zdi to preveč otročje in če po resnici povem tega nikoli ne bi naredil, ker kar se tega tiče jaz najprej sklenem zelo dobro prijateljstvo šele po tem, če je kemija med obema spoloma se lahko pogovarjamo dalje.

Ta punca za katero govorim ni ne vem kakšna lepotica (ne to kot slabo ali narobe razumet), je veliko boljših na svetu - po izgledu ampak bistvo tega je da je ona v mojih očkah prava lepotica. Tudi po karakterju se zelo dobro ujameva.

Jaz sem takšen, da se bom stežka predal že zaradi tega, ker takrat, ko sem ji napisal, da mi je všeč ni vedela kaj odgovoriti. Tudi kakšnega razloga ni dala, da ji naj neham pisat ali se videvat z njo. Enostavno ignorira zaradi tega, kar sem ji priznal, ker kaj drugega ne more biti. Je pa res da da ko smo bili zunaj je ena x kolegica izjavila (verjetno mišljeno bolj v hecu kot zares), da si pišem z eno punco in seveda je ona potem to slišala. Kmalu za tem je šla tudi domov. Sicer dvomim, da je bil to glavni razlog ampak dobro ... Jaz prehiteval nisem, ker to tudi ni moj namen. Povedal sem ji le da mi je zopet všeč in to je to.

Ona pa je bila tista, ki mi je prva poslala tiste smeškote. Jaz sem potem storil isto - povsem razumljivo.

Trudil se pa vseeno bom, ker se mi zdi nesmiselno, da bi tako hitro odnehal, ker mi ta punca res pomeni vse na svetu. Tudi v živo ji bom povedal, kar bi že zdavnaj moral ampak nikoli ni bilo prave priložnosti. Ko bo rekla, da ji naj neham hoditi blizu ali ji naj neham pisat bom odnehal tako pa le imam še kanček upanja, da se bo iz tega nekaj izcimilo.

lp
Demon

FlyingBee ::

ko takole zatrolamo, sem se spomnil, da najbolje, da s humorjem načne na novo, pa da vidimo kako bo odreagirala, tako da ajde najboljšo zamisel napište kako zdaj tole rešit, dejmo mu pomagat (vsaj izvedel bo, če je punca za hec)

Glugy ::

harmony je izjavil:

Punca pa zdej slo-tech bere in se krohota.

Ja sej..Namest da bi kot več kot očitna strokovnjakinja dala kak dobr nasvet.

neon21 ::

Demon71 je izjavil:

Večer fantje,

najprej hvala vsakemu posebej za komentar. Pri meni je tako, da to punco poznam že od 5 leta naprej (jaz sem star 18, ona 16). Jaz nisem tak fantič, da bi z vsako bluzil (pa ne izgledam slabo), ker se mi zdi to preveč otročje in če po resnici povem tega nikoli ne bi naredil, ker kar se tega tiče jaz najprej sklenem zelo dobro prijateljstvo šele po tem, če je kemija med obema spoloma se lahko pogovarjamo dalje.

Ta punca za katero govorim ni ne vem kakšna lepotica (ne to kot slabo ali narobe razumet), je veliko boljših na svetu - po izgledu ampak bistvo tega je da je ona v mojih očkah prava lepotica. Tudi po karakterju se zelo dobro ujameva.

Jaz sem takšen, da se bom stežka predal že zaradi tega, ker takrat, ko sem ji napisal, da mi je všeč ni vedela kaj odgovoriti. Tudi kakšnega razloga ni dala, da ji naj neham pisat ali se videvat z njo. Enostavno ignorira zaradi tega, kar sem ji priznal, ker kaj drugega ne more biti. Je pa res da da ko smo bili zunaj je ena x kolegica izjavila (verjetno mišljeno bolj v hecu kot zares), da si pišem z eno punco in seveda je ona potem to slišala. Kmalu za tem je šla tudi domov. Sicer dvomim, da je bil to glavni razlog ampak dobro ... Jaz prehiteval nisem, ker to tudi ni moj namen. Povedal sem ji le da mi je zopet všeč in to je to.

Ona pa je bila tista, ki mi je prva poslala tiste smeškote. Jaz sem potem storil isto - povsem razumljivo.

Trudil se pa vseeno bom, ker se mi zdi nesmiselno, da bi tako hitro odnehal, ker mi ta punca res pomeni vse na svetu. Tudi v živo ji bom povedal, kar bi že zdavnaj moral ampak nikoli ni bilo prave priložnosti. Ko bo rekla, da ji naj neham hoditi blizu ali ji naj neham pisat bom odnehal tako pa le imam še kanček upanja, da se bo iz tega nekaj izcimilo.

lp



To še je mlado bitje , še ja sama neve kaj bi rada. Sklepat neko resno zvezo pri današnji mladini je znanost. Pač mi ti lahko svetujemo iz naših izkušenj ampak odločit se pa moreš sam. Saj pravim glej naredi kak se ti zdi prav , edino sam boš videl rezultat na koncu ali se ti je splačalo al ne.

bambam20 ::

Demon71 je izjavil:

Večer fantje,

najprej hvala vsakemu posebej za komentar. Pri meni je tako, da to punco poznam že od 5 leta naprej (jaz sem star 18, ona 16).

Verjetno smo vsi sklepal, da sta starejša. Ja, pol je pa normalno, da je še bolj sramežljiva. Tako, da po moje jo boš moral malce podrezat. povabi jo ven na zmanek in se pogovori. :) Povej ji kaj čutiš do nje, pa še kakšno rožico ji podari. Ženske majo rade rože. kdor reče, da to ni res nima čustev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

FlyingBee ::

uf, vzamem vse besede nazaj, ona 16, ti pa 18 ... prezgodaj za take težave, nikoli VEČ ti ne bo toliko všeč, kot ti je zdaj, ko te "ignorira"

po tem: Ta punca za katero govorim ni ne vem kakšna lepotica (ne to kot slabo ali narobe razumet), je veliko boljših na svetu - po izgledu ampak bistvo tega je da je ona v mojih očkah prava lepotica. Tudi po karakterju se zelo dobro ujameva.

se več ne krohota, če res to bere :-)

Zgodovina sprememb…

#000000 ::

Ja itak, al je sramežljivka, al celo misli da jo ti zajebavaš (pač po SMS-u se ne gre love-story) poklič jo al pa še bolje pejt k njej, jo pelji nekam na kako kavo ali sprehod ipd. ter vmes vse izveš.

To ti je v tem trenutku najbolj efikasna zadeva, če izpadeš bebo pač izpadeš, to je riziko ki ga sam sprejemeš predno greš v to. Itak nimait kej narobe, lahko je uspeh ali neuspeh ampak vsaj veš na čem si, kar je najbolj važno, v primeru neuspeha, pač kot je Yipe rekel, move on.

FlyingBee ::

#000000 je izjavil:

Ja itak, al je sramežljivka, al celo misli da jo ti zajebavaš (pač po SMS-u se ne gre love-story) poklič jo al pa še bolje pejt k njej, jo pelji nekam na kako kavo ali sprehod ipd. ter vmes vse izveš.

To ti je v tem trenutku najbolj efikasna zadeva, če izpadeš bebo pač izpadeš, to je riziko ki ga sam sprejemeš predno greš v to. Itak nimait kej narobe, lahko je uspeh ali neuspeh ampak vsaj veš na čem si, kar je najbolj važno, v primeru neuspeha, pač kot je Yipe rekel, move on.

ta mojstrovina je bila izpod rok D3m, Jure nima tukaj prstov vmes :-) ... razen, če je tudi D3m ime Jure

Zgodovina sprememb…

dxx ::

bambam20 je izjavil:

povabi jo ven na zmenek


Točno tako. Ne bluzi z nekimi SMS-i, povabi jo na kavo ali izlet in razjasni zadeve.

Glugy ::

FlyingBee je izjavil:

#000000 je izjavil:

Ja itak, al je sramežljivka, al celo misli da jo ti zajebavaš (pač po SMS-u se ne gre love-story) poklič jo al pa še bolje pejt k njej, jo pelji nekam na kako kavo ali sprehod ipd. ter vmes vse izveš.

To ti je v tem trenutku najbolj efikasna zadeva, če izpadeš bebo pač izpadeš, to je riziko ki ga sam sprejemeš predno greš v to. Itak nimait kej narobe, lahko je uspeh ali neuspeh ampak vsaj veš na čem si, kar je najbolj važno, v primeru neuspeha, pač kot je Yipe rekel, move on.

ta mojstrovina je bila izpod rok D3m, Jure nima tukaj prstov vmes :-) ... razen, če je tudi D3m ime Jure


Teorija zarote? :)

ZaphodBB ::

Glede na to, da se poznata že celo življenje ji lahko komot prinese rožo.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12520762 (17074) BigWhale
»

Ljubezenski zaplet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15925762 (20797) jype

Težave v odnosih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
547640 (5864) Mavrik
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56857938 (36460) strictom

Več podobnih tem